ZaharulOradea

Carrefour România își relochează sediul în Green Court, zona Floreasca – Barbu Văcărescu

Dezvoltatorul de clădiri ecologice de birouri Skanska a semnat un contract de închiriere cu retailerul francez Carrefour România pentru un spațiu de 6.850 mp în cea de-a doua clădire a Green Court Bucharest, situată în zona Floreasca – Barbu Văcărescu. Un magazin Carrefour Market va fi deschis în clădirea de birouri. 

Green Court Bucharest, cladirea BTranzacția a fost intermediată de CBRE, iar mutarea companiei Carrefour va avea loc anul acesta. În plus, în aceeași perioadă, un magazin Carrefour Market va fi deschis în clădirea de birouri.

“În Carrefour România am descoperit o companie cu valori similare, de aceea suntem bucuroși să putem avea un asemenea partener în Green Court Bucharest. Aș dori să mulțumesc echipei Carrefour România pentru buna colaborare și sunt convins că angajații companiei se vor simți foarte bine în noul sediu.”, spune Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România.

Aproximativ 500 de angajați vor lucra în noul spațiu, în departamente precum: Achiziții, Financiar, Marketing și Logistica. Carrefour reprezintă un chiriaș important al clădirii B, alături de Sanofi și Adecco, care și-au anunțat deja mutarea.

Carrefour își relochează sediul în noul hub de business al Bucureștiului, vizând o mai bună proximitate cu magazinele sale. Succesul tranzacției s-a datorat bunei colaborări dintre echipele Skanska, Carrefour, CBRE și Tuca Zbarcea& Asociații, avocații noștri.”, spune Anca Damour, Property Division si Corporate Affairs Director Carrefour Romania.

“CBRE a fost implicat în toate stagiile acestei tranzacții complexe, angrenând multe dintre resursele noastre. Companii de calibrul Carrefour România au ales Green Court Bucharest datorită specificațiilor tehnice, configurației eficiente, expunerii brand-ului, cât și accentului pe care Skanska îl pune în general pe calitate.”,  spune Razvan Iorgu, Managing Director CBRE România.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska în România și este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală de 52.000 mp. Clădirea B, care găzduiește în prezent companiile Sanofi, Adecco și Carrefour, va avea 18.000 mp în 12 etaje supraterane și trei nivele subterane de parcare, cu 315 locuri. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Green Court Bucharest deține pre-certificarea LEED Gold si oferă numeroase soluții sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător și pentru a reduce semnificativ costurile operaționale. Tehnologiile moderne eficiente din punct de vedere energetic, precum fațada dublă și sistemele de iluminat echipate cu senzori de mișcare și de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. Locurile de parcare speciale și facilitățile pentru biciclete, curtea interioară cu acces gratuit la Wi-Fi și prizele de încărcare pentru mașinile electrice vor fi, de asemenea, la dispoziția chiriașilor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România își relochează sediul în Green Court, zona Floreasca – Barbu Văcărescu
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Hristescu Margareta 10 octombrie 2018, 14:30

    Felicitari.Ma voi numara printre clientii care vor vizita magazinele din in inta Carfour Market

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: