Carrefour România lansează aplicația pentru telefoane mobile

După retailerii alimentari Mega Image, Lidl şi Metro, iată că şi Carrefour îşi lansează propria aplicaţie mobilă, disponibilă deocamdată doar pentru sistemul de operare iOS, menită să vină în ajutorul clienţilor săi, la cumpărături.

AppÎn primul rând, aplicaţia identifică pentru utilizator cel mai apropiat magazin, indiferent de format, îl localizează pe hartă şi îi oferă informaţii exacte: adresă, contact (telefon şi e-mail). În România, Grupul Carrefour numără 157 magazine dintre care 25 hipermarket-uri „Carrefour”, 77 supermarket-uri „Market”, 54 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Deocamdată aplicaţia mobilă nu este legată de magazinul online carrefour-online.ro.

Aplicaţia mai conţine:

– Informaţii despre companie

– O listă de cumpărături customizată care permite adăugarea de produse direct din catalog, iar apoi se poate trimite direct pe e-mail sau se poate distribui pe Facebook

– Catalogul interactiv şi catalogul clasic. Catalogul interactiv conţine toate produsele, pe categorii de produse, iar cel clasic conţine catalogul obişnuit cu promoţii.

– Catalogul hipermarketurilor Carrefour cu Cadouri de Crăciun

– Catalogul hipermarketurilor Carrefour Tex cu colecţia de Iarnă 2013

– Catalogul hipermarketurilor special de Crăciun

– Catalogul Carrefour Market

– Cele mai mici preţuri din oraşul tău

– Ultimele rezultate la LOTO

– informaţii despre mărcile private Carrefour: CarrefourCarrefour Discount, Carrefour BIO, Carrefour Baby, Carrefour Home, Reflets de Frace şi Tex.

„Prin lansarea acestei aplicații venim în întâmpinarea clienților noștri care nu au timp de-a lungul zilei pentru a verifica ultimele promoții sau pentru a-și face o listă de cumpărături tradițională. Fie că trebuie să gasim cel mai apropiat magazin, fie că avem nevoie de detalii din catalog sau despre produsele marcă proprie, toate aceste informații sunt disponibile în orice moment prin simpla accesare a aplicației mobile Carrefour.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România lansează aplicația pentru telefoane mobile
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Carrefour România lansează aplicația pentru telefoane mobile […]

    Răspunde
  2. […] deţine şi o aplicație pentru telefoane mobile, utilă la cumpărături, disponibilă din decembrie […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: