Carrefour România lansează LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS

  • de

Astăzi, 20 februarie, Carrefour România lansează LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS, o gamă de produse cosmetice și îngrijire personală creată în Franța și distribuită exclusiv în magazinele sale.

Frumusețea nu este un lux, este un drept! Acesta este motto-ul noii game de produse cosmetice și îngrijire personală, LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS, dar și o realitate accesibilă clienților Carrefour. Hydra Science, Kera Science Professional și Nectar of Nature se remarcă printr-o calitate superioară a produselor, întreaga gamă fiind disponibilă la prețuri cu adevărat avantajoase pentru consumatoarele din România.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

Produse LES COSMETIQUES DESIGN PARISLES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS cuprinde următoarele branduri: Hidra Science – gama de produse profesionale pentru îngrijirea feței, Kera Science Professional – gama de produse profesionale pentru îngrijirea părului și styling și Nectar Of Nature – gamă completă, pe bază de plante și fără parabeni, sub a cărei umbrelă se regăsesc produse pentru îngrijirea personală, a părului și îngrijirea feței. Produsele pentru îngrijirea feței au certificare bio.

Produsele se pot testa la standurile LES COSMÉTIQUES DESIGN PARIS din hipermarketurile Carrefour, în intervalul orar 16:00-20:00 în zilele:  joi (20 februarie),  vineri (21, 28 februarie, 7 martie) și sâmbătă (22 februarie, 1, 8 martie).

 

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *