Next_Capitall

Carrefour Romania lansează o campanie pentru susținerea echipei de sportivi care participă la Jocurile Olimpice

Carrefour lansează astăzi, 27 iulie, campania de susținere a echipei de sportivi care participă la Jocurile Olimpice de la Londra.

Campania se va desfasură în toate hipermarketurile Carrefour în perioada 27 iulie – 12 august 2012 și are ca scop încurajarea și susținerea lotului olimpic format din 103 sportivi români care participă la competițiile de la Londra. Printre ei se numară campioni cu renume: Camelia Potec, Alexandru Coci, Irina Lauric, Iuliana Paleu, Cristina Grigoraș, Andrei Nechita, Sorana Cîrstea, Horia Tecau, Ana Maria Brânza, Cătălina Ponor, Sandra Izbasa și lista poate continua.

Astfel, toți clienții Carrefour sunt invitați să contribuie, printr-o simplă apăsare de tastă, cu orice sumă, pentru  a ajuta echipa olimpică. Se va emite un bon nefiscal care să certifice că banii au fost alocați sportivilor olimpici.

Totodată, Carrefour lansează o altă provocare pentru clienți: „Cea mai lungă scrisoare de susținere a lotului olimpic român”.  Fiecare client poate nota pe o hârtie gândurile bune, urările si incurajarile sale pentru lotul olimpic. Scrisoarea impreuna cu sumele stranse vor fi inmanate echipei la sfarsitul competitiei.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour Romania lansează o campanie pentru susținerea echipei de sportivi care participă la Jocurile Olimpice

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: