Carrefour România va deschide săptămâna viitoare, la București, cel de-al 26 hipermarket al rețelei

Carrefour România va inaugura pe 4 septembrie 2014 cel de-al 26-lea hipermarket al reţelei. Carrefour Vulcan va fi deschis în Bucureşti, în noul Centru Comercial Vulcan Value Center, din Strada Mihail Sebastian, nr 88, sector 5, pe platforma fostei uzine Vulcan. Carrefour Vulcan este cel de-al 9-lea hipermarket Carrefour din Bucureşti.

Carrefour Galati-1

(Foto Carrefour Galaţi, ultimul hipermarket Carrefour deschis).

Centru comercial a fost dezvoltat de către NEPI pe un teren în suprafaţă de aproximativ 8 hectare aparţinând fostei uzine Vulcan şi include pe lângă hipermarket-ul Carrefour, o galerie comercială de aproximativ 3.000 mp, un ,,strip mall’’ cu câteva unităţi comerciale de dimensiuni mari tip ancoră, construite pe o suprafaţă suplimentară de aproximativ 15.000 mp şi un restaurant de tip ,,drive in’’ cu o suprafaţă de aproximativ 500 mp. Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie aproximativ 1.000 locuri de parcare.

În Centrul Comercial Vulcan Value Center vor deschide retaileri precum: DM, DOMO, Jisk, Lem’s, Hervis, C&A, H&M, Takko, Animax etc.

”Prin prezenţa hypermarket-ului Carrefour – retailerul alimentar preferat al românilor, în acest nou centru comercial ce va fi dezvoltat în Bucureşti ne dorim să venim mai aproape de clienţii noştri şi în întâmpinarea nevoilor acestora. Acest centru comercial va beneficia de o locaţie uşor accesibilă atât din bulevardul Mihail Sebastian cât şi din Şoseaua Progresului şi de un mix comercial atractiv astfel încât să oferim o experienţă de cumpărături cât mai placută clienţilor noştri. Ne bucurăm să continuăm în acest fel parteneriatul început cu NEPI în anul 2011 prin redezvoltarea centrului comercial de la Ploieşti.”, declara conducerea Carrefour România de la acea vreme, în octombrie 2012, înainte de demararea construcţiei.

În România, Grupul Carrefour numără 156 de magazine dintre care 25 hipermarketuri ‘Carrefour’ (inclusiv Vulcan), 80 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 6 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România va deschide săptămâna viitoare, la București, cel de-al 26 hipermarket al rețelei

Spune-ți părerea

  1. […] anunţă deschiderea mâine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din țară, Carrefour Vulcan, în cadrul celui mai nou centru comercial din București, Vulcan Value Center, dezvoltat de […]

    Răspunde
  2. imi place sunt tariaveti super informatii eu ma bucur ca si eu sunt la crt va iubesc si cat mai mult succes si mai mai alesssssssss sanatate dvs cu drag costy

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: