Carrefour sărbătorește Săptămâna Turcească cu delicii orientale

În perioada 6 – 12 noiembrie, Carrefour își invită clienții să celebreze în toate hipermarketurile sale Săptămâna Turcească, prilej cu care a pregătit momente artistice din folclorul turcesc, degustări și multe alte surprize pentru întreaga familie.

carrefour

Săptămâna Turcească continuă acțiunile dedicate pe care le desfășurăm periodic în magazinele noastre prin care celebrăm diversitatea culturilor cu care interacționăm. Dorim ca, pe lângă oferta variată de produse cu cele mai mici prețuri, să le oferim clienților evenimente inedite prin care să-i surprindem plăcut și să se distreze alături de noi” , a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director Executiv Carrefour România.

Timp de 7 zile, românii din întreaga țară pot descoperi frumusețea Turciei prin gama largă de produse de băcănie, delicatese dulci vrac sau accesorii cu motive tradiționale. Serviciile speciale de ceai sau cafea și deliciile orientale vor oferi savoare zilelor reci de iarnă.

Săptămâna Turcească la Carrefour este un proiect creat în colaborare cu Camera de Comerț Bilaterală România-Turcia pentru românii care doresc să descopere savoarea culturii turcești, dar și pentru comunitatea de turci din țară care va putea găsi produse autentice de gastronomie, băcănie, amenajarea casei sau modă în toate hipermarketurile Carrefour.

„Prin organizarea evenimentului „Săptămâna Turcească„ în colaborare cu Carrefour România, intenționăm să prezentăm poporului român cultura, tradiția, folclorul, produsele și bucătăria turcească. Faptul că astăzi produsele, folclorul și bucătăria turcească sunt prezente în cadrul lanțului de magazine francez, este dovadă clară că economia Republicii Turcia este un model la nivel mondial, semnal că într-un timp scurt și Republica Turcia va face parte din marea familie a Uniunii Europene ca și cele două țări care găzduiesc acest eveniment, România și Franța”, a declarat Tamer Atalay, Președintele Camerei de Comerț Bilaterale România-Turcia.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour sărbătorește Săptămâna Turcească cu delicii orientale

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: