Carrefour și Fundația sa organizează o colectă internațională de alimente

În săptămâna 25-30 noiembrie, Carrefour România ia parte la o operațiune de colectare de alimente pentru sprijinirea programului Banca de Alimente din 8 țări: Argentina, Belgia, Brazilia, Franța, Italia, Polonia, România și Spania.

logo-fondation-carrefour

Lansat în Brazilia pe 9 noiembrie, acest proiect umanitar va fi desfășurat simultan pe data de 29 și 30 noiembrie în 7 alte țări și 3.000 de magazine din lume: 1.100 magazine în Franța, 700 în Italia, 200 în Polonia, etc.

Operațiunea de colectare din România va avea loc în ziua de 30 noiembrie 2013, la nivel naţional, în toate cele 16 oraşe în care sunt prezente hipermarketurile Carrefour: Bucureşti, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Drobeta, Focşani, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu și Suceava.

Carrefour România este susținătorul Băncii de Alimente a Crucii Roșii încă din anul 2009, când proiectul a luat naștere și a fost implementat în hipermarketurile Carrefour din întreaga țară.

Campania strângerii de alimente va fi semnalizată la intrarea în fiecare hipermarket Carrefour din ţară, la rafturile de alimente, iar voluntarii Crucii Roşii, în calitate de ajutoare ale lui Moş Crăciun, vor îndemna clienții magazinelor să doneze alimente în containerele special amenajate după casele de marcat.

Fundația Carrefour a dublat în acest an donațiile care au ca scop solidaritatea alimentară – peste 2 milioane de Euro pentru proiecte precum: donații și colecte de alimente, dar și susținerea magazinelor alimentare sociale, susținerea sectorului agricol, a programelor de nutriție și catering. În 2013 s-au donat în total 718.000 Euro pentru susținerea Băncilor de Alimente. Fundația Carrefour oferă, de asemenea, suport logistic, oferind asociațiilor locale infrastructura necesară pentru transportul și depozitarea alimentelor – a produselor proaspete în mod special. De la crearea sa, Fundația Carrefour a finanțat achiziționarea a 36 de camere frigorifice și a peste 140 de mașini izoterme, inclusiv a 19 autoturisme finanțate în 2013 pentru Băncile de Alimente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour și Fundația sa organizează o colectă internațională de alimente
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. foartw frumos din partea dumneavoastra ca ajutati oamenii saraci

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: