Carrefour va deschide marți, 18 octombrie, un nou hipermarket în București

Carrefour România va deschide marţi, 18 octombrie 2011, cel de-al 24-lea hipermarket Carrefour din ţară şi al 8-lea din capitală, în centrul comercial Colosseum, Şoseaua Chitilei nr.284.

„Până la sfârşitul anului vom mai deschide încă trei hipermarketuri Carrefour: unul va fi dechis pe 18 octombrie la Bucureşti, iar celelalte două la Botoşani şi Deva, ale căror date exacte de deschideri vor fi comunicate ulterior”, a declarat ieri Dl. François Melchior de Polignac, Director Carrefour România, în cadrul evenimentului de lansare al primei francize Carefour în România.

Cel de-al 8-lea hipermarket Carrefour din Bucureşti, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 8.000 mp, confirmă continuarea expansiunii grupului Carrefour în Romania şi pe formatul de hipermarket.

Colosseum va fi cel mai mare Mall din Europa si va include, pe o suprafaţă totală de 190.000 mp, un centru comercial şi un parc de retail autonom, cu 480 de magazine şi peste 10.000 locuri de parcare gratuite. Terenul destinat noului proiect, cu o suprafaţă de peste 600.000 mp se întinde de-a lungul Şos. Chitilei, în sectorul 1, în zona de nord a Bucureştiului. Investiţia totală, care depaşeşte 350 milioane de euro, va crea peste 5.000 de locuri de muncă.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour va deschide marți, 18 octombrie, un nou hipermarket în București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: