Carrefour Vitantis deruleaza campania „Cele mai mici preturi din cartier”

Vitantis Shopping Center, alaturi de Carrefour Vitantis organizeaza in perioada 12 septembrie – 08 octombrie 2011, concursul „Cele mai mici preturi din cartier”. Concursul este organizat prin intermediul site-ului www.facebook.com si prin intermediul site-urilor bloggerilor www.chinezu.eu (Cristian China Birta) www.concediazatiseful.ro (Mihai Pap cu pseudonimul Stefan Murgeanu ) si www.piticu.ro (Cristi Dorombach).

Pentru etapa concursului cu bloggeri, toti participantii trebuie sa se inscrie pe unul dintre blog-urile participante, iar pentru etapele in care concursul se va desfasura pe facebook participantii trebuie sa fie inregistrati si sa detina un cont activ pe pagina web www.facebook.com cu vechime de minim 6 (sase) luni pana la data de start a Concursului.

In cadrul Concursului se vor acorda premii constand in 24 vouchere cu valoarea de 780 de ron inclusiv TVA (premii in cadrul concursului cu blogeri), 12 vouchere cu valoarea de 100 ron (inclusiv TVA) si inca 12 vouchere cu valoarea de 200 ron (inclusiv TVA). Voucherele de 780 ron sunt valabile doar in cadrul Carrefour Vitantis pana la data de 31.10. 2011. Voucherele de 100 ron si cele de 200 ron sunt valabile doar in magazinele Fox si House of Art aflate in galeria comerciala Vitantis pana la data de 31.10. 2011.

Regulamentul concursului il gasiti in intregime aici.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour Vitantis deruleaza campania „Cele mai mici preturi din cartier”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] când am citit brief-ul și am înțeles că în esență trebuie să promovez campania ”Cele mai mici prețuri din cartier” nu am acordat prea mare importanță, nici măcar când un prieten mi-a zis că într-adevăr la […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: