ZaharulOradea

Casierii, sărbătoriți pentru prima dată în România, la Carrefour

Pentru prima dată în România, Carrefour sărbătorește ziua casierilor, dedicând data de 14 noiembrie angajaților de la casele de marcat. Pentru a marca această ocazie, Carrefour lansează cartea „De la case adunate”, un volum ce adună povești adevărate, amuzate sau emoționante, scrise de către casieri și inspirate de clienți.

Lansare carte

Lansarea cărții are loc vineri, 14 noiembrie 2014, în toate hipermarketurile Carrefour din țară.

Casierii sunt imaginea magazinelor noastre, ei asigurându-se că experiența de cumpărare a clienților noștri este întotdeauna una plăcută. Datorită acestui fapt, am dorit să le mulțumim și să le dedicăm o zi în care să îi sărbătorim! Mai mult decât atât, însă, am dorit să dăm voce miilor de povești adunate de-a lungul anilor și să le împărtășim cu cei care le-au inspirat: clienții Carrefour. Vă așteptăm în magazine cu multe alte surprize!” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Cartea va fi oferită cadou la casele de marcat în această zi, ulterior putându-se achiziționa din toate hipermarketurile Carrefour la prețul de 5 lei. Pentru fiecare carte achiziționată, Carrefour România donează 2 lei programului „Fiecare copil în Grădiniță” al Asociației OvidiuRo, oferind copiilor săraci acces la educație.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Casierii, sărbătoriți pentru prima dată în România, la Carrefour

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: