Next_Capitall

Catalina Aldea este noul Director Comercial al retelei Mega Image

Incepand cu 1 August 2011, Catalina Aldea a fost numita Director Comercial in Mega Image, inlocuindu-l pe Michael Stathakopoulos care a preluat o noua funcţie in cadrul Delhaize Group, respectiv Alfa Beta (Grecia).

Catalina Aldea si-a inceput cariera in domeniul Comercial ca si Key Account Manager in companiile Coty Romania si Beiersdorf. Mutarea din punct de vedere profesional in domeniul achizitiilor s-a produs o data cu lansarea pe piata a lantului de supermarketuri Univers’all, In noiembrie 2004 s-a alaturat echipei Mega Image pe pozitia de Dry Food & Non Food Manager iar in august 2007 a preluat si categoria Fresh Food devenind Buying Manager.

Catalina Aldea a fost responsabila de nenumarate proiecte comerciale lansate in Mega Image de-a lungul anilor. Ca Director Comercial va deveni membru in Comitetul Executiv si va coordona activitatea departamentelor : Achizitii, Merchandising, Pricing, Promotii in magazine, Calitatea si Siguranta Alimentelor.

„Voi continua proiectele speciale incepute in acest an, prin care Mega Image isi va intari statutul de specialist in produse. Sunt sigura ca experienta acumulata de-a lungul anilor ma va ajuta sa coordonez noi programe care vor confirma si accelera performantele Mega Image de pe piata.” a declarat Catalina Aldea, Director Comercial Mega Image.

Astfel, Catalina Aldea devine primul Director Comercial de origine romana al Mega Image, dupa preluarea lantului de catre Delhaize Group in 2000.

Michael Stathakopoulos a acceptat noi provocari in cadrul Delhaize Group dupa 2 ani de mandat in Romania, acesta urmandu-i lui Wim Maris care a petrecut 4 ani in Mega Image ca Director Comercial si Supply Chain.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Catalina Aldea este noul Director Comercial al retelei Mega Image
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: