Ce noutăți aduce hypermarketul Auchan Drumul Taberei – galerie foto

Auchan Romănia a inaugurat azi, 10 decembrie, hypermarketul Auchan Drumul Taberei din cadrul Centrului Comercial Auchan Drumul Taberei, situat pe Strada Brasov, nr 25, sector 6, Bucureşti.

Centrul Comercial

DSC04341 (Copy) (2)Construit pe locul fostei fabrici Tricodava, noul centru comercial propune locuitorilor din Drumul Taberei și zonele adiacente un hipermarket Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 10.500 mp şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 9.500 mp și cu 119 magazine de modă, frumusețe, electrocasnice, telefonie, dar și servicii bancare, curățătorie, cafenele, restaurante, loc de joaca pentru copii.

Începănd cu luna martie 2015, Centrul Comercial Drumul Taberii va include şi noul Sediu Administrativ al celor trei divizii ale grupului, prezente în România: Auchan, Immochan si Banca Oney.

Situat pe un teren de peste 2,66 hectare, în vestul Bucureştiului, centrul comercial este deservit de axe rutiere principale care asigură acces direct din toate zonele. O parcare cu 1.600 de locuri şi o zonă pentru mijloacele de transport în comun alături de transportul gratuit Auchan vor asigura un acces foarte bun către centrul comercial, atât pentru cei motorizați cât și pentru pietoni.

„Proiectul din Drumul Taberei este un alt tip de format dezvoltat de Auchan și Immochan, un centrul comercial în mijlocul unui cartier care se va diferenția de competiție printr-un  spirit orientat către practicitate, către simplitate, către grija față de fiecare client care își dorește o experiență de shopping.” (Tatian Diaconu, Director General Immochan România).

Suntem bucuroși să deschidem al 32-lea hipermarket Auchan din România și al optulea hipermarket Auchan din București. După cele 20 de remodelări pe care le-am finalizat înainte de Paște, inaugurăm în această lună de decembrie, împreună cu clienții noștri, Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei, un centru comercial modern, popular, practic și confortabil.

Prin deschiderea hipermarketului Auchan, aducem putere de cumpărare pentru locuitorii din Drumul Taberei. În acest magazin de ultimă generație, clienții se vor putea bucura de „diferența Auchan” : cele mai largi game de produse, prospețime și calitate, toate prețurile mici – grație politicii de discount generalizat, un confort deosebit la cumpărături și o primire călduroasă într-un univers modern, colorat, luminos și primitor. Gama de produse a fost atent dezvoltată pentru a răspunde cât mai bine atât nevoilor de zi cu zi cât și modernității, vieții sănătoase, cumpărăturilor din plăcere, cu o largă dezvoltare a sortimentației de produse din întreaga lume dar și din toate regiunile României. În plus, ne propunem să ne surprindem clienții zi de zi cu ofertele atractive, noutăți și acțiunile comerciale inovante.» (Frederic Bellon, Director General Auchan România).

Hypermarketul

Al optulea hipermarket Auchan din București propune o gamă completă și modernă cu peste 55.000 de produse alimentare și nealimentare, toate prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare, într-un magazin modern, colorat, luminos și primitor. Pe o suprafaţă netă de vânzare de 10.500 mp noul magazin vine în întâmpinarea clienților cu produse pentru o viață sănătoasă, noutăți în gamă, târguri și evenimente speciale, acțiuni comerciale inovante și surprize plăcute.

Auchan Drumul Taberei, în cifre:

– hypermarketul cu numărul 32 la nivel naţional

– hypermarketul cu numărul 8 din Bucureşti

– suprafaţa de vânzare: 10.500 mp

– 55.000 de produse alimentare şi nealimentare

– 1.200 de furnizori

– peste 2.500 de produse marcă proprie Auchan din care 800 sunt fabricate în România

– peste 400 de produse alimentare şi nealimentare vândute vrac

– 63 de case de marcat

– program zilnic 07.00-23.00.

Auchan Drumul Taberei este specialistul alimentar al zonei și a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită şi celorlalte raioane de produse proaspete. La raionul Pescărie au fost dezvoltate filierele de aprovizionare româneşti și internaționale asigurând o sortimentație diversificată de pește și produse din pește: Păstrăv Românesc viu, Sturion viu, dar și sushi, crustacee și Filiera Somon Atlantic. Toate aceste raioane propun o diversitate de specialități pentru sărbătorile de iarnă.

Auchan Drumul Taberei 10 decembrie 2014-8 (2)Auchan Drumul Taberei își propune cele mai largi game alimentare și nealimentare, o serie de produse românești și internaționale premium, specialități și delicatese, produse bio și pentru alimentație sănătoasă și a creat mini-universuri speciale pentru a răspunde cât mai bine nevoilor tuturor clienților.

În domeniul nealimentar au fost extinse substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universul destinat amenajării și echipării locuinței, dar și zonele destinate întreținerii acesteia, petrecerii timpului liber și altele de interes pentru întreaga familie. Marca proprie de electronice și electrocasnice Qilive oferă modernitate, produse cu funcționalitate, conectivitate, la cel mai bun raport calitate – preț – tehnologie; produse cu tehnologie de ultimă generație; de asemenea, oferte speciale si toată gama modernă de conectivitate.

În aprilie 2015 este prevăzuta o nouă deschidere in parteneriat cu Immochan, divizia imobiliara a Grupului Auchan, proiectul Coresi Shopping Resort Brașov.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Ce noutăți aduce hypermarketul Auchan Drumul Taberei – galerie foto”

  1. Pingback: Evoluția retailului alimentar din România, în 2014. Previziuni pentru 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *