Cea de-a doua campanie real,- „Ajuta-ti scoala!” se apropie de final

Ajuta-ti scoala preferata: campania lansata de real,- pentru a-si incuraja clientii sa doneze punctele acumulate la cumparaturi si astfel sa ajute scoli sau alte institutii de invatamant sa fie dotate cu laptopuri HP Presario CQ56-219 echipate cu sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium se apropie de final.
Startul campaniei a fost dat pe data de 21 iulie, peste 200 de scoli inscriindu-se in campanie. Pana pe data de 28 septembrie, in functie de punctele acumulate, acestea au sansa de a castiga numarul aferent de laptopuri.
Fiecare client real,- poate contribui la dotarea scolii preferate cu laptopuri prin inscrieirea punctelor primite gratuit din partea real,- in perioada de desfasurare a promotiei pe siteul www.academiaderechizite.ro , unde totodata poate vizualiza si numarul de puncte acumulat de fiecare scoala sau institutie de invatamant.

“Este cel de-al doilea an in care derulam acest amplu program, prin care urmarim sa contribuim la dotarea institutiilor de invatamant cu noi tehnologii, care ii pot motiva pe tineri sa invete mai mult si mai eficient. Dorim sa continuam acest program, an de an cautand noi oportunitati pentru scoli, fie ca va fi vorba despre tehnica de calcul, rechizite, carti sau alte produse necesare actului didactic. Este foarte important pentru societate sa existe implicare din partea companiilor, pentru a fi mai aproape de scoala si de copii” a declarat Adriana Pita, Division Manager PR la real,- Hypermarket Romania.

Pentru a facilita accesul tuturor la informatii despre aceasta campanie, dar si pentru a asigura sprijinul necesar tuturor acelora care isi doresc sa se implice in program, a fost lansat websiteul www.academiaderechizite.ro, care beneficiaza si de o pagina de facebook.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *