Cel de-al 4-lea magazin Supeco se deschide pe 12 martie la Giurgiu

Cel de-al 4-lea magazin Supeco, reţea aparţinând Carrefour România, se va deschide la Giurgiu joi, 12 martie 2015, conform site-ului www.supeco.ro. Noul magazin este situat pe strada Mihai Viteazu, nr 5.

SupecoNoul magazin din Giurgiu este cel de-al 4-lea al noii reţele Supeco, după cele deschise anul trecut în oraşele Râmnicu Vâlcea, Târgovişte şi Slatina.

Magazinul Supeco din Giurgiu are 120 de locuri de parcare proprii şi este deschis de Luni – Sambata: 07:30 – 21:00 şi Duminica: 08:00 – 18:00.

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *