ZaharulOradea

Centrul Comercial Brăila Mall va fi extins și modernizat

Centrul Comercial Brăila Mall, aflat în proprietatea New Europe Property Investments (NEPI), va fi extins şi modernizat. În total, la finalizarea lucrărilor, până la sfârșitul lui 2016, mall-ul va ajunge la o suprafață totală de 57.250 mp închiriabili.

Centrul Comercial Brăila Mall

”Obiectivul acestei investiții este de a aduce clienților noștri din sud-estul țării în perioada următoare mai multe opțiuni de cumpărături și de petrecere a timpului liber prin îmbogățirea mixului de magazine și restaurante cu branduri de renume național și internațional,” afirmă Tiberiu Smaranda, Director Executiv, NEPI.

Lucrările de modernizare au început în cursul acestei luni cu recondiționarea galeriei Carrefour, fiind dealtfel prima zonă deschisă publicului în cadrul centrului comercial, la inaugurarea sa la finalul anului 2007. Estimăm finalizarea lucrărilor pentru această parte în luna martie.

Mărţişoare magice de la Flanco

Tot în această lună a început și extinderea zonelor de food court și divertisment, care va fi dată în folosință în perioada imediat următoare. În ceea ce privește galeria de retail, aceasta se va recondiționa treptat în perioada mai-noiembrie a acestui an.

Centrul comercial are în prezent o structură mixtă de chiriași. Astfel, zona fashion este reprezentată de H&M, Deichman, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Otter, Hervis, Benvenuti.

Zona de food și divertisment este asigurată prin KFC, Segafredo, patinoar permanent și cinematograful multiplex Cinema City.

Hypermarketul Carrefour, Brico Depot, Pepco, Naturlich, Lems, Altex și Flanco completează oferta Brăila Mall.

Centrul Comercial Brăila Mall este destinație pentru o zi, care oferă atât familiilor, cât și tinerilor tot ce aceștia au nevoie sub același acoperiș.

Brăila Mall este deținut de fondul de investiții sud-african New Europe Property Investments (NEPI) și este situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și de distracție.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Centrul Comercial Brăila Mall va fi extins și modernizat

Spune-ți părerea

  1. […] cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță redeschiderea magazinului său din Brăila Mall (DN 21, Strada Principală nr. 4B, sat Vărsătura, comuna Chișcani), după ce a trecut printr-un […]

    Răspunde
  2. […] Comercial Brăila Mall, aflat în proprietatea New Europe Property Investments (NEPI), va fi extins şi modernizat. În total, la finalizarea lucrărilor, până la sfârșitul lui 2016, mall-ul va ajunge la o […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: