Cererea de deschidere a procedurii insolvenței împotriva Carrefour, considerată neîntemeiată de instanță

Curtea de Apel a dat ieri, 25 aprilie 2014, câştig de cauză Carrefour România, în apelul dintre retailer şi GSL Logistic SRL, respingând ca neîntemeiată cererea de deschidere a procedurii insolvenţei împotriva operatorului de hipermarketuri.

Carrefour BotosaniCurtea de Apel: „Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul că respinge ca neîntemeiată cererea de deschidere a procedurii insolvenţei. Respinge ca rămasă fără obiect cererea de suspendare a executării sentinţei apelate. Respinge ca neîntemeiată intervenţia în interesul intimatei”, conform soluţiei publicate pe ECRIS, care precizează că soluţia este definitivă.

GSL Logistic a cerut, la sfârşitul anului trecut, insolvenţa Carrefour, în calitate de creditor, iar Carrefour România SA a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia debitorului.

La acel moment, Carrefour România a considerat ca fiind „neîntemeiată” hotărârea privind procedura de insolvenţă împotriva sa, decisă de o instanţă de judecată a Tribunalului Bucureşti.

„Carrefour România SA a luat cunoştinţă de pe portalul instanţelor de judecată de existenţa unei hotărâri judecătoreşti de deschidere a procedurii insolvenţei împotriva sa. Carrefour România SA consideră că această hotărâre este netemeinică, întrucât situaţia financiară a Carrefour România SA este extrem de solidă, iar pretinsa creanţă a societăţii comerciale care a declanşat această procedură judiciară a fost deja achitată, cererea sa fiind lipsită de obiect. Avocaţii noştri au fost mandataţi să iniţieze toate demersurile legale care se impun pentru atacarea acestei hotărâri, care încă nu a fost comunicată oficial societăţii noastre”, se arăta într-un comunicat al lanţului de retail, remis, pe 31 decembrie 2013.

Suresa: Agerpres

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *