Cererea de intrare în insolvență a Rewe România, formulată de firma Nova Gama SRL, este nefondată

Rewe România a anunțat azi, 6 mai 2014, că SC Nova Gama SRL, firma din Maramureş care a depus la Tribunalul Ilfov o cerere de intrare în insolvență a REWE România SRL, renunță la cerere, precizând că aceasta este nefondată.

Penny 11Dna. Fira Mladinescu, reprezentantul legal al firmei SC Nova Gama SRL, din Jud. Maramureş, în calitate de creditoare în cadrul dosarului nr. 1599/93/2014 aflat pe rolul Tribunalului Ilfov având ca obiect cererea de intrare în insolvență formulată împotriva Rewe România, precizează: „Cererea este nefondată şi vom renunța la judecarea acestei cauze în cel mai scurt timp, societatea SC Nova Gama SRL nemaiavând nicio pretenție de nicio natură de la societatea Rewe România SRL.”

Oliver Eifler, Administrator al SC Rewe România SRL, declară: „Societatea noastră nu are debite față de SC Nova Gama SRL, cererea de intrare în insolvența formulată de către societatea anterior menționată în dosarul nr. 1599/93/2014 aflat pe rolul Tribunalului Ilfov este nefondată. Pe această cale, asigurăm toți partenerii noştri că nu există motive de îngrijorare cu privire la capacitatea de plată a societății nostre şi nici cu privire la desfăşurarea relațiilor contractuale.”

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent în țări precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria. În România, grupul este prezent prin lanţurile de magazine Billa, XXL Mega Discount şi Penny Market.

Un foarte scurt chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cererea de intrare în insolvență a Rewe România, formulată de firma Nova Gama SRL, este nefondată
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Sigur ca da, asa fara nici un motiv au venit din Maramureș la tribunal la Ilfov sa ceara insolventa. Marii jucatori se joaca cu plățile făcute către furnizori

    Răspunde
  2. […] noastra….Mai multe detalii pe InfoPortalAcest subiect este mentionat in alte 1 articol:- Cererea de intrare in insolventa a Rewe Romania, formulata de firma Nova Gama SRL, este nefondata – Retail & […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: