Cifre rotunde pentru Carrefour: hipermarketul cu numărul 25 și supermarketul cu numărul 75

Grupul Carrefour anunţă deschiderea mâine, 21 noiembrie 2013, a celui de-al 25-lea hipermarket Carrefour din țară, în orașul Galați și a unui nou supermarket „Market”, al 75-lea din țară, în orașul Bacău.

Carrefour Galati-1Noul hipermarket, Carrefour Galați, se află pe bulevardul George Coșbuc nr. 251 și are o suprafaţă de vânzare de 7.500 mp, fiind situat în cel mai nou centru comercial al orașului, Shopping City Galați, dezvoltat de către NEPI. Carrefour Galaţi comercializează aproximativ 30.000 de article şi are 1.400 de locuri de parcare gratuite. au fost create 241 de noi locuri de muncă.

„Sărbătorim alături de gălățeni deschiderea primului hipermarket Carrefour din oraș și îi invităm să descopere surprizele pe care le-am pregătit special pentru ei, de la prețurile cele mai mici din zonă, la tombolă, activități pentru copii sau delicii pregătite de către patiserii noștri! Ne bucurăm, de asemenea, că prin această nouă deschidere putem fi un factor de dezvoltare economică pentru regiune, atât prin creșterea puterii de cumpărare a clienților noștri, dar și prin angajările realizate și parteneriatele pe care intenționăm să le încheiem cu producătorii locali.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

Toți clienții Carrefour Galați pot participa la o super tombolă prin care, pentru orice cumparături efectuate în perioada 21 noiembrie – 11 decembrie 2013, primesc un talon de participare prin care intră în cursa pentru câștigarea marelui premiu – un autoturism Peugeot 301.

Centrul comercial Shopping City Galați este dezvoltat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, o galerie comercială de aproximativ 18.000 mp, un ,,shopping mall’’ cu unităţi comerciale de dimensiuni mari tip ancoră şi un food court.

Un element de inovație la Carrefour Galați o reprezintă implementarea unor soluții moderne de refrigerare a produselor pentru a obține un impact minim asupra mediului. Față de instalațiile clasice, noul sistem reduce emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 de tone pe an. Căldura generată de instalația de refrigerare este redirecționată către încălzirea spațiilor anexe magazinului, eliminând nevoia de a utiliza alte surse de energie.

De asemenea, noul hipermarket Carrefour Galați dispune de soluții de iluminare cu LED, care permit reducerea consumului de energie electrică cu 35%. Spațiile de depozitare sunt prevăzute cu sisteme de iluminare inteligente care favorizează, pe timpul zilei, utilizarea luminii naturale de afară în detrimentul lămpilor de iluminare.

Tot mâine, 21 noiembrie 2013, Grupul Carrefour deschide și cel de-al 5-lea supermarket al său din orașul Bacău, Market Mărășești, ridicând numărul total de magazine în acest format la 75.

Noul magazin „Market” este situat pe Strada Mărășești nr. 114, Bacău şi are o suprafaţă de vânzare de 464 mp.

În România, Grupul Carrefour numără 154 magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 75 de supermarket-uri „Market”, 53 de magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

2 comentarii la „Cifre rotunde pentru Carrefour: hipermarketul cu numărul 25 și supermarketul cu numărul 75”

  1. Pingback: Cifre rotunde pentru Carrefour: hipermarketul cu numărul 25 și supermarketul cu numărul 75

  2. Pingback: Sinteza săptămânii 18 - 22 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *