Comenzi pe www.carrefour-online.ro fără limite de cantitate și fără sumă minimă

Începând cu luna octombrie, Carrefour România pune la dispoziţia clienţilor hipermarketului online www.Carrefour-Online.ro o nouă serie de beneficii: nu mai există limită de cantitate şi nici comandă minimă de 150 de lei, iar în plus, comenzile de peste 300 de lei au transportul gratuit.

Comenzi fara limite

Clienţii vor putea alege produsele pe care şi le doresc dintr-o gamă variată – de la bunuri alimentare şi de larg consum, la electrocasnice sau produse IT&C – fără a avea o limită asupra cantităţii comandate.

În plus, comanda minimă de 150 de lei a fost eliminată, iar cumpărăturile care depășesc suma de 300 de lei vor beneficia de acum de transport gratuit la domiciliu. Totodată, utilizatorii www.Carrefour-Online.ro pot comanda apă și băuturi fără limită asupra cantității.

Prin noile servicii introduse, ne dorim să facilităm cât mai mult experienţa de cumpărături a clienţilor noştri. Acest lucru înseamnă cumpărături rapide, game variate de produse în cantităţi nelimitate, dar şi beneficii la livrare. Ne respectăm astfel angajamentul de a investi nu numai în calitatea produselor pe care le oferim, dar şi în întreg procesul prin care acestea ajung de la raft, direct la consumator”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.

Carrefour-Online.ro propune o gamă variată de peste 22.000 de produse din categorii precum cele alimentare și de larg consum, electrocasnice și IT&C, la aceleași preţuri ca în hipermarketurile Carrefour. Clienții pot alege ziua și mai ales intervalul orar (2 ore) pentru livrarea produselor, plata se poate realiza online, prin card, la livrarea comenzii, ramburs sau prin ordin de plată, iar livrarea, la domiciliu sau la birou, se realizează pe suprafața orașului București și zonele limitrofe. Call Center-ul dedicat este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numărul 0800.0800.02;

În România, Grupul Carrefour numără 164 de magazine dintre care: 27 de hipermarket-uri „Carrefour”, 83 de supermarket-uri „Market”, 46 de magazine de proximitate „Express”, 7 magazine de proximitate Contact și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *