Competiția de artă culinară METRO Chef a ajuns la etapa finală

Timp de şase luni, METRO Chef a străbătut cele mai mari oraşe din România, în căutarea celor mai iscusiţi bucătari din ţară. După cele şapte etape regionale, cei mai talentaţi Chefi din Bucureşti, Iaşi, Craiova, Cluj, Braşov, Timişoara şi Constanţa se vor întrece în reţete culinare în finala competiției pentru a castiga unul dintre cele trei premii oferite de METRO România.

Echipele cu cele mai reuşite trei preparate vor caştiga unul dintre premiile oferite de METRO România, în finală:

–       Premiul I – Medalia de aur: 10.000 EURO pentru echipa câştigătoare (respectiv câte 5.000 de Euro pentru fiecare dintre cei doi membri ai echipei); şi voucher(e) de cumpărături, în valoare totală de 1.000 RON acordat(e) angajatorului membrilor echipei câştigătoare

–       Premiul II – Medalia de argint: 6.000 EURO pentru echipa câştigătoare (respectiv câte 3.000 de Euro pentru fiecare dintre cei doi membri ai echipei); voucher(e) de cumpărături, în valoare totală de 1.000 RON acordat(e) angajatorului membrilor echipei câştigătoare.

–       Premiul III – Medalia de bronz: 3.000 EURO pentru echipa căştigătoare (respectiv câte 1.500 de Euro pentru fiecare dintre cei doi membri ai echipei); voucher(e) de cumpărături, în valoare totală de 1.000 RON acordat(e) angajatorului membrilor echipei câştigătoare.

Finala competiţiei se desfăşoară în perioada 25-26 octombrie la Bucureşti, în cadrul magazinului METRO Băneasa.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *