Concursul de desene de la Carrefour, editia de Craciun

Ca in fiecare an, Carrefour invita elevii de la clasele I-VIII, din orasele unde are magazine, sa deseneze, desenele lor participand la „Concursul de desene”. La editia de Craciun din acest an au participat 260.000 de elevi din aproximativ 680 de scoli din 16 orase: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Buzau, Sibiu, Arad, Drobeta si Botosani.

Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, cele 16 excursii la Disneyland sunt oferite de Carrefour Romania, PEPSI, Procter&Gamble si Omnitoys si impartite in fiecare oras in care exista un hypermarket Carrefour. Astfel 16 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate si bucurandu-se de diferitele jocuri si spectacole, special organizate pentru ei.

La aceasta editie, elevii au fost invitati sa-si foloseasca imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei “Mos Craciun si-a pregatit sacul cu daruri de la Carrefour!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 25 de hypermarketuri Carrefour pana la sfarsitul anului.

Marile premii au fost :

– Premiul I – 16 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Pepsi, Procter&Gamble, Omnitoys si impartite in fiecare oras unde exista un hipermarket Carrefour

– Premiul II – 16 sisteme informatice, oferite de Carrefour

– Premiul III – 25 biciclete oferite de Eurosport DHS

– Mentiuni clasele V-VIII – 25 DVD player-e, oferite de Philips

– Mentiuni clasele I-IV – 25 de MP3 player-e oferite de Eurosport DHS

– Mentiuni speciale – 160 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour.

2performant.com

4 comentarii la „Concursul de desene de la Carrefour, editia de Craciun”

  1. Pingback: Concursul de desene de la Carrefour, editia de Craciun Gaseste.info Motor de Cautare in Toata Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *