ZaharulOradea

cora a inaugurat azi cel de-al 10-lea hipermarket al rețelei

La doua săptămâni de la inagurarea cora Bacău, cora România a deschis astăzi, 27 noiembrie 2012, Centrul Comercial cora Alexandriei, pe șoseaua Alexandriei, în București. Noul magazin este cel de-al 4-lea hipermarket din Bucureşti, după Pantelimon, Lujerului şi Sun Plaza şi cel de-al 10-lea al reţelei.

Noul centru comercial are o suprafaţă construită de 53.000 mp și a fost ridicat în urma unei investiții de 47 de milioane de euro folosindu-se soluții tehnice care optimizează consumul de energie, ca şi în cazul magazinului din Bacău. cora Alexandriei este, aşadar, cel de-al doilea magazin verde de Clasa A al reţelei.

Suprafaţa totală de vânzare al noului hipermarket cora este de aproximativ 9.000 mp, la care se adaugă o galerie de 5.000 mp cu 40 de magazine, 980 de locuri de parcare și spații verzi de 4000 mp .

„Suntem bucuroși că am deschis două magazine moderne luna aceasta, cora Bacău și cora Alexandriei. Inovațiile tehnice pentru exploatare și protecția mediului sunt extraordinare. cora continuă astfel să se extindă cu pași fermi și cu inovații atât în ceea ce privește construcțiile, cât și în domeniul comercial. Ne ascultăm în permanență clienții și le oferim un univers larg de produse care evoluează în permanență, în funcție de nevoile și dorințele acestora, de la produse de prim preț și până la produse festive.” afirmă Philippe Lejeune, Director General al cora România.

„Centrul comercial cora Alexandriei este un univers modern, construit în spiritul cora, avand în centrul atenției confortul clientului și experiența plăcută la cumpărare. Cu o suprafață de vânzare de peste 9.000 de metri pătrați și 50 de case de marcat, hipermarketul cora Alexandriei își întâmpină clienții cu o mare varietate de produse de sezon, cu promoții atractive și cu o echipă de 500 de profesionişti. Bucătarii, măcelarii, cofetarii și brutarii noștri pregătesc zilnic în magazin produse care fac o mare diferență între noi și concurență.” a completat Eugen Zbircea, Director cora Alexandriei.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » cora a inaugurat azi cel de-al 10-lea hipermarket al rețelei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: