cora a început testele cu noua platformă coradrive.ro

Anunţat încă de la începutul acestui an, conceptul cora Drive, un serviciu prin intermediul căruia clientul plasează comanda online şi îşi ridică singur produsele de la magazin, este foarte aproape de debut. În acest moment cora testează alături de câţiva clienţi noua platformă coradrive.ro care se află în perioada de pre-lansare. Serviciul va fi testat iniţial doar la magazinul cora Lujerului din Bucureşti.

coradrive

coradrive.ro reprezintă un nou pas făcut de retailerii alimentari din România către e-commerce, drum la care s-au mai aventurat şi alţi câţiva retaileri precum Carrefour şi Metro. cora mai are un magazin online în fază de testare, coradigital.ro, de unde se pot cumpăra, însă, doar produse tip electrocasnice, audio-video, IT şi comunincaţii.

„E vital să activăm în online. Avem mari planuri de expansiune pentru următorii ani în ceea ce, am putea să ii spunem, ca să subliniem paralela, off-line”, declara pentru revista noastră Camelia Popescu, la finalul anului trecut. „cora este în faza finală de implementare a unui proiect care va face tocmai legătura între aria de vânzare și on-line. Se numeste coradrive.ro și este destinat celor care nu reușesc să ajungă tot timpul la shopping, dar apreciază prețurile, promoțiile și calitatea cora. Ei pot comanda on-line pe coradrive.ro, apoi pot veni să își ridice comanda de la magazin în ziua dorită, în intervalul orar dorit și în numai câteva minute. E un proiect extraordinar, în care sunt implicate multe resurse si la care se lucreaza intens.”

cora România a precizat prin reprezentanţii săi că, pe viitor, se ia în calcul şi dezvoltarea unui serviciu de livrare la domiciliu.

cora va deschide pe 3 octombrie 2013 primul său magazin din Ploieşti, situat în incinta Mall-ului AFI Pallace Ploieşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „cora a început testele cu noua platformă coradrive.ro”

  1. Pingback: Revista blogosferei, recomandări, la mulţi ani, alea alea • Chinezu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *