cora România a deschis astăzi la Constanța Centrul Comercial cora Brătianu

-DCF1779cora România a deschis astăzi, 25 iulie 2013, Centrul Comercial cora Brătianu la Constanța, ajungând la două hipermarketuri în acest oraș, după magazinul inaugurat în urmă cu doi ani în mall-ul City Park și la 11 hypermarketuri în toată țara.

Noul centru comercial are o suprafaţă construită de 50.000 mp și a fost ridicat în urma unei investiții de 51 de milioane de euro. Atât la construcția propriu zisă, cât și pentru exploatarea spațiului, s-au folosit soluții tehnice care optimizează consumul de energie, iar cora Brătianu a obținut deja de la autoritățile române Certificatul de Eficiență Energetică de Clasa A și este în curs de certificare internațională BREEAM (www.breeam.org). cora Brătianu este al treilea centru comercial cu certificat verde pe care compania îl deschide în mai puțin de un an, după cora Bacău și cora Șoseaua Alexandriei – București, inaugurate în noiembrie 2012.

cora Brătianu include un hipermarket cu o arie de vânzare de aproximativ 8,600 mp, o galerie comercială de 8.500 mp cu 50 de magazine, 670 de locuri de parcare la subsol, 450 de locuri de parcare pe terasă și 12.000 mp spații verzi din care aproximativ 8.000 mp au fost amenajați pe terasă. Terasa centrului comercial a fost construită în așa fel încât să poată găzdui evenimente. La intrarea principală în cora Brătianu a fost montat un ecran LED de 150 mp pe care se pot difuza diverse proiecții atât ziua, cât și noaptea.

„Suntem foarte fericiți să inagurăm astăzi cora Brătianu, un nou centru comercial excepțional construit de cora România. cora Brătianu respectă noua filozofie verde implementată anul trecut de centrele noastre comerciale, iar certificatele verzi și premiile obținute de aceste clădiri sunt o mândrie pentru noi. Din punct de vedere comercial și al ofertei propuse de cora Brătianu, atât hipermarketul, cât și galeria au fost adaptate necesităților clienților din Constanța. Compania noastră continuă așadar expansiunea, adaptându-se mereu realităților pieței, ” a declarat Philippe Lejeune, Director General al cora România.

„Forța hipermarketului cora Brătianu constă în felul în care am ales sortimentul de produse pentru a corespunde nevoilor clienților constănțeni. Există o mare varietate de produse, aceasta fiind și linia definitorie a cora în politica sa comercială. O diferență importantă între noi și concurență vine de la raioanele de produse proaspete unde avem o ofertă de o calitate excepțională : panificație, carmangerie, gastronomie, legume-fructe etc. Ne dorim o comunicare deschisă și constantă cu clienții noștri, cărora le stau personal la dispoziție, așa încât oferta cora Brătianu să fie în permanență așa cum și-o doresc aceștia,” a completat Codruța Borza, Director cora Brătianu.

cora România are în prezent unsprezece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și șapte în provincie, la Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Bacău.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » cora România a deschis astăzi la Constanța Centrul Comercial cora Brătianu
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] anului 2013. În luna iulie a anului trecut, Cora a deschis un centru comercial la Constanţa, cora Brătianu, care cuprinde un hypermarket și o galerie comercială, la un cost de 51 milioane de Euro, iar în […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: