Mascuta_Vesela_Nou

cora România donează 150.000 de euro prin campania Luna cora

cora România a reușit să dubleze suma strânsă anul trecut în cadrul campaniei Luna cora și donează anul acesta 671.000 de lei, aproximativ 150.000 de euro către 10 organizații caritabile. Banii s-au strâns din donațiile clienților direct la casă, de regulă restul de la cumpărături, cărora li s-au alăturat donațiile făcute de cele 10 magazine cora înscrise în program. Campania Luna cora s-a desfășurat în perioada 7 mai – 31 iulie.

Casierele cora alaturi de beneficiarii ceculuiFiecare magazin cora și-a ales o organizațe caritabilă în contul căreia virează banii: Salvați Copiii, Little People, M.A.M.E, SOS Satele Copiilor, PRO VITA, Fundația Somaschi, Asociația Handicapaților Fizic Filiala Mehedinți, Fundația Baylor Marea Neagră, Asociația Educatio, Fundația de Sprijin Comunitar Bacău.

 “Anul trecut ne-am propus ca în 2013 să  strângem prin acest program, 100.000 de euro. Iată că suma este mult mai mare, acest lucru datorându-se atât înscrierii la campanie a celor două noi magazine deschise de  cora anul trecut, cât și generozității clienților noștri.  Este o reușită remarcabilă de care se vor bucura beneficiarii organizațiilor de caritate partenere ale magazinelor cora. Dorim să mulțumim în special colegelor noastre de la case care i-au convins pe clienți să fie atât de darnici ”, a declarat Ana Maria Florea-Harrison, Responsabil PR cora România.

cora România are în prezent unsprezece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza), două la Constanța și câte unul la Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin și Bacău.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » cora România donează 150.000 de euro prin campania Luna cora
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: