Cora România sărbătorește Ziua Mondială a Pâinii

cora România sărbătorește Ziua Mondială a Pâinii (16 octombrie), un motiv în plus pentru clienți să vină în magazine, unde vor fi întâmpinați cu pâine caldă făcută în brutăriile proprii.

1231 cora oct 3_pagini PFT_sarbatoarea painii_10

1231 cora oct 3_pagini PFT_sarbatoarea painii_10

„În perioada 14 – 20 octombrie 2015, sărbătorim pâinea. Îi invităm pe clienții noștri, cu această ocazie, la degustări de pâine de toate specialitățile. Sunt zile de sărbătoare, care încununează efortul și preocuparea noastră de a oferi pâine de cea mai bună calitate, pentru toate gusturile, motiv pentru care în spatele rafturilor, în brutăriile cora, lucrează peste 100 de specialiști. Investim continuu în educarea brutarilor noștri, care sunt instruiți periodic pentru a diversifica specialitățile oferite”, a spus Camelia Naciadi, Director Centrala de Achiziții Produse Proaspete cora România.

Zilnic, în magazine sunt pregătite franzele românești, baghete franțuzești de toate felurile – Campagne, Parisiene, rustică sau cu semințe – , renumitele ciabatta italienești, specialitățile grecești Karveli, Panadero sau Limnos, precum și pâinea de secară, atât de sănătoasă, preferată de germani, sau delicioasa pâine răsucită Panatura și pâinea pe vatră, cu maia naturală pregătită de brutarii cora.

„Oferta de pâine este generoasă. Vrem să familiarizăm publicul cu sortimente cât mai variate și clienților noștri le place să experimenteze. Pentru moment însă, franzela albă este în topul preferințelor. Are mare trecere și pâinea pe vatră, pe care lumea o cumpără pentru că are un gust deosebit, coaja crocantă și miezul pufos. Tendința românilor este să aleagă produse din ingrediente naturale”, a mai spus Camelia Naciadi.

În rețeaua cora se vând zilnic peste 35.000 de pâini și specialități din pâine, proaspete.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *