cora Romania și-a lansat propriul site de gastronomie www.corachef.ro

cora România a lansat astăzi, 20 noiembrie 2013, propriul site de gastronomie www.corachef.ro. Directorul general al cora România, Philippe Lejeune, un mare pasionat de gastronomie a gătit în direct pentru jurnaliști alături de Cristi Gheorghe, unul dintre bucătarii de la cora.

CoraChefSite-ul are opt categorii de rețete: românești, internaționale, pentru copii, de post, vegetariene, pentru evenimente speciale, inedite și sub 15 lei. Vedeta site-ului este Rețeta Săptămânii, întotdeauna o rețetă de sezon, care leagă practic spațiul virtual de magazin, ingredientele acesteia fiind scoase în evidență în spații speciale. Cum site-ul s-a lansat în post, rețetele vedetă la lansare au fost făcute din dovlecel.

Rețetele sunt recomandate în mare parte de bucătari cora, pe site fiind disponibile și variantele lor filmate. De asemenea, site-ul găzduiește articole despre ingrediente comune cu povești spectaculoase, articole despre ingrediente mai puțin cunoscute publicului românesc, prezentări de vinuri precum și o secțiune intitulată Art de la Table.

„Bucătăria este o plăcere care se împărtășește. Am decis să creăm corachef.ro pentru a prezenta clienților mai bine produsele și pentru a le împărtăși rețete savuroase și secretele chefilor de la cora. Facem eforturi pentru a prezenta clienților produse diferite, de foarte bună calitate, care fac diferența între noi și competiție și care pot fi folosite atât în rețete simple, cât și în bucătăria cea mai fină,” a declarat Philippe Lejeune, Director General cora România.

Această perioadă este plină de inovații cora online, la începutul lunii decembrie cora urmând a lansa hipermarketul online coradrive.ro, grație căruia alegi produsele pe net și le ridici gata împachetate de la hipermarket.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *