cora sărbătorește 10 ani de prezență în România cu o nouă deschidere: cora Ploiești

cora România a deschis astăzi, 3 octombrie 2013, hipermarketul cora Ploiești în Centrul Comercial AFI Palace Ploiești, ajungând la un număr total de 12 magazine. Deschiderea cora Ploieşti vine la exact 10 ani de la deschiderea primului magazin cora în România, cora Pantelimon.

IMG-3945cora Ploiești, magazin în care s-au investit 6,1 milioane de euro, este un hypermarket de dimensiuni mici, cu o suprafață totală de vânzare de 6,700 mp, are 32 de case de marcat şi aproape 400 de angajaţi.

„Suntem foarte fericiți să inagurăm astăzi un nou magazin cora în Centrul Comercial Afi Palace din Ploiești. Suntem convinși că echipa Afi-cora va deveni un excelent pol de atracție comercială pentru ploieșteni, care au posibilitatea de a descoperi un centru comercial de top, cu branduri de notorietate și un hipermarket cora perfect adaptat nevoilor lor,” a declarat Philippe Lejeune, Director General al cora România

„cora Ploiești propune o abordare diferită a comerțului de hipermarket prin oferirea de produse proaspete de excelentă calitate, mai ales a celor realizate în laboratoarele proprii precum panificație, carmangerie, gastronomie etc. De asemenea, atât eu cât și echipa mea suntem oricând la dispoziția clienților ploieșteni pentru sugestii și dorim să le transmitem acestora mesajul că într-adevăr, pe cora te poți baza,” a completat Cati Lolea, Director cora Ploiești.

AFI Palace Ploiești, centrul comercial în care este situat hypermarketul cora, este primul și singurul mall modern din inima orașului Ploiești, oferind peste 100 de branduri naționale și internaționale. AFI Palace Ploieşti dispune de cca 1.000 de locuri de parcare. Noul centru comercial aduce ca şi noutăți: primul patinoar acoperit si prima pista de skateboard din județul Prahova.

„Proiectul AFI Palace Ploiești a fost de la bun început un semn de încredere și apreciere pentru orașul Ploiești și pentru locuitorii săi. Am descoperit în managemantul cora mai mult decât un partener care ne împărtășea ideile, o echipă de profesioniști perfect sincronizați cu standardele noastre și ceea ce credem noi că înseamnă un mare centru comercial. Astfel, pot spune că Afi Palace Ploiești este rezultatul direct al unei excelente colaborări cu managemantul cora și sunt sigur că acesta este doar începutul a ceea ce va deveni o relație de business de lungă durată, „ a declarat Israel Vizel, Manager of Romania malls division & AFI Palace Cotroceni – Mega Fun.

Ca și în cazul ultimelor investiții ale societății (cora Bacău, cora Șoseaua Alexandriei București și cora Brătianu din Constanța), cu certificate sau care urmează a primi certificate internaționale BREEAM de clădiri verzi, și la amenajarea cora Ploiești s-au folosit soluții tehnice prietenoase cu mediul precum: Sistemul inteligent BMS (Building Management System) care monitorizează şi comandă instalaţiile electrice, termice şi de alimentare cu apă potabilă, de preparare a apei calde menajere, ventilare şi climatizare, recuperatoare de căldură, corpuri de iluminat cu surse LED care consumă cu 30% mai puțină electricitate decât sursele fluorescente sau cu halogeni etc

cora România are în prezent doisprezece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Bacău.

PHOTO GALLERY

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » cora sărbătorește 10 ani de prezență în România cu o nouă deschidere: cora Ploiești
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] finalul anului 2014, cora a stopat expansiunea în România, ultimul magazin deschis fiind cel din Ploieşti, in octombrie 2013. Mai mult, retailerul a fost nevoit să închidă la finalul lunii mai 2015 […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: