cora sărbătorește intrarea gastronomiei franceze în patrimoniul UNESCO

Pentru a sărbători intrarea gastronomiei franceze în patrimoniul UNESCO, magazinele cora sunt imbrăcate în acest week-end în haine frantuzeşti, diverse raioane fiind transformate în cartiere din Paris.

Sarbatoarea Gastronomiei 1Raioanele magazinului vor arăta în perioada 26 – 28 septembrie precum cartiere celebre din Paris: Montmartre, Place Vandome, Place de la Concorde etc. În magazin vor avea lor degustări de produse tipic franțuzești, iar zeci de delicatese se vor vinde la promoții.

cora ia parte astfel la Sărbătoarea Gastronomiei, eveniment prin care Franța sărbătorește din 2011, intrarea gastronomiei franceze în patrimoniul UNESCO. Anul acesta, sărbătoarea ajunge și la București, fiind organizată cu susținerea Ambasadei Franței, în peste douăzeci de restaurante, hoteluri, wine bars, patiserii și magazine. Ambasadorul Franței la București, François Saint-Paul, vizitează sâmbătă, 27 septembrie, Parisul de la cora.

“Vom face spectacole culinare, degustări de vinuri și produse, iar promoterii vor fi îmbrăcați într-un stil boem și foarte parizian. Că după orice vizită într-un loc turistic, clienții care au cumpărat din cora produse de cel puțin 70 de lei, se pot opri după linia caselor, la « Magazinul de suveniruri », unde primesc un cadouri, ” a declarat Ana Maria Florea-Harrison, Responsabil PR cora România.

Sărbătoarea Gastronomiei sau Fête de la Gastronomie în limba franceză, dorește să valorizeze produsele de la sămânță la farfurie, modul lor de preparare, de prezentare , precum și toate serviciile care s-au dezvoltat în jurul acestei arte. Evenimentul s-a raspandit si la nivel international, pentru a promova produsele frantuzesti atat in randul expertilor, cat si in randul publicului larg.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » cora sărbătorește intrarea gastronomiei franceze în patrimoniul UNESCO

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: