Cora va deschide pe 8 noiembrie, la Bacău, cel de-al nouălea hipermarket

Reţeaua cora România va număra, începând cu 8 noiembrie 2013, nouă hipermarketuri. Noul magazin se va deschide la Bacău într-un centru comercial de ultimă generație şi verde din punct de vedere al construcției. Până la sfârșitul anului, cora România va mai inaugura încă un magazin la București, pe șoseaua Alexandriei.

Pentru a alege viitoarea imagine a noului hipermarket cora din Bacău, Doamna Cora, retailerul a demarat o campanie prin care Mimi Nicolae, maestră în bucătărie și finalista unui cunoscut concurs gastronomic, vine la Bacău să o caute pe doamna Cora.

Caravana lui Mimi se va plimba între 29 octombrie și 2 noiembrie prin toate cartierele Bacăului unde le invită pe doamnele din oraș să participe la preselecția pentru a alege viitoarea imagine a hipermarketului cora din Bacău.

Candidatele trebuie să îndeplinească trei condiții importante: să știe să gătească, să zâmbească și să glumească. Un juriu format din Mimi Nicolae, un reprezentant al magazinului cora Bacău și doi bloggeri din oraș care vor reprezenta Bacăul on-line, vor alege cinci finaliste care se vor întrece pe data de 10 noiembrie în delicatese, zâmbete și glume pentru a deveni Doamna Cora.

Campania va fi anunțată la televizor, în presa scrisă, radio, outdoor și  prin flyere distribuite în tot Bacăul. De asemenea, campania va fi prezenta în mediul online, pe social media și prin campanii e-mail marketing. Detaliile despre traseul caravanei se găsesc pe www.cora.ro și pe pagina de Facebook a cora.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,030 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cora va deschide pe 8 noiembrie, la Bacău, cel de-al nouălea hipermarket
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: