coradrive.ro lansează serviciul de livrare la domiciliu

coradrive.ro, prima platformă din România cu sistem de tip drive, lansează serviciul de livrare la domiciliu, în parteneriat cu TNT România, parte a TNT Express, unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express și logistică la nivel global. Astfel, coradrive.ro își extinde serviciile și, începând cu 3 decembrie, va introduce opțiunea de comandă on-line cu livrare la domiciliu.

DSC04241La un an de la lansare, coradrive.ro își extinde serviciile și va începe livrarea la domiciliu în parteneriat cu TNT România. Acest serviciu este disponibil în București și în zonele limitrofe. Clienții care accesează coradrive.ro/delivery pot alege dintre peste 14.000 de produse, iar plata va putea fi efectuată on-line sau în numerar, la livrare. Prețurile produselor și promoțiile sunt aceleași ca în magazinul cora Lujerului, în plus, clienții coradrive.ro pot beneficia și de promoții exclusive. Comanda minimă este de 50 de lei, iar costul transportului asigurat de serviciul premium TNT este de 15 lei. Noul serviciu va fi disponibil de luni – vineri, în intervalul 14:00-21:00 și sâmbătă, în intervalul 12:00-16:00.

«Am fost extrem de încântați de felul în care piața din România a primit ideea noastră de lansare a unei platforme drive: comandă online și recuperare în magazin. coradrive.ro vizează proximitatea magazinului și este un serviciu suplimentar oferit de cora pentru clienții interesați să câștige timp prețios. Însă, cu tot succesul sistemului drive, chiar și clienții noștri fideli ne-au pus întrebarea firească privind implementarea serviciului de livrare la domiciliu. Ne-am dorit însă o implementare progresivă a acestor servicii tocmai pentru a înțelege mai bine consumatorul și, în consecință, pentru a putea să ne adaptăm cerințelor acestuia. Cu sistemul de livrare la domiciliu ne dorim ca diversitatea și calitatea produselor cora să fie accesibilă inclusiv celor care nu locuiesc sau lucrează în vecinătatea unui magazin cora. Ne bucurăm că lansăm acest nou serviciu la un an de la lansarea coradrive.ro și în preajma Sărbătorilor de Iarnă când, o dată în plus, clienții noștri au nevoie de timp,» Claudia Mirică, director cora Lujerului și coordonator coradrive.ro.

«Răspunsul rapid și flexibil la solicitările clienților noștri și al consumatorilor finali constituie un obiectiv comun pentru TNT și pentru cora. Pentru noi, lupta cu timpul constituie o provocare a fiecărei zile și știm valoarea fiecărui minut câștigat. Livrarea la domiciliu sau la orice adresă aleasă de consumator este o modalitate de a utiliza timpul disponibil pentru activitățile importante pentru noi, beneficiind totodată de posibilitatea alegerii produselor preferate,» Bogdan Drăgotoiu, Sales & Marketing Manager, TNT România

«O echipă TNT, multi-departamentală, a fost alocată acestui proiect, pentru a asigura cele mai bune condiții de livrare, iar rețeaua noastră națională este pregătită pentru a susține extinderea acestui proiect. De asemenea, clienții care apelează la acest serviciu vor fi deserviți de către curieri dedicați, livrările rapide și în cele mai bune condiții fiind garantate. Totodată, platformele online coradrive și TNT au fost interconectate, pentru a asigura procesarea rapidă și completă a fiecărei comenzi. Suntem pregătiți pentru a face față solicitărilor care, suntem convinși, vor începe în forță, mai ales că se apropie Sărbătorile,» Marius Dumitrașcu, Operations Manager, TNT România.

cora România are în prezent un magazin de tip drive – coradrive Lujerului, urmând ca anul viitor să deschidă alte două magazine drive, disponibile la cora Pantelimon și cora Sun Plaza. cora România are în prezent doisprezece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța (cora City Park și cora Brătianu) și Bacău.

TNT este unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express și logistică la nivel global. Compania livrează zilnic aproape 1 milion de colete, documente și marfă. TNT operează rețele integrate, aeriene și rutiere, în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Asia – Pacific și America. Cifra de afaceri a companiei a fost de 6.7 miliarde de Euro în 2013. Compania este prezentă pe piața din România încă din 1991, oferind pieței locale cea mai complexă gamă de servicii integrate, de la soluțiile express internaționale, aeriene și rutiere, până la variante de transport național. Rețeaua locală acoperă întregul teritoriu al țării, conectând companii, afaceri și oameni.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » coradrive.ro lansează serviciul de livrare la domiciliu

Spune-ți părerea

  1. […] doar pentru magazinul cora Lujerului din București. În luna decembrie 2014, cora a început livrarile la domiciliu, în București și în zonele […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: