Crucea Roșie lansează o aplicație de prim ajutor. Pentru fiecare descărcare real,- Hypermarket donează 2 euro către Crucea Roșie Română

Crucea Roşie anunţă lansarea aplicaţiei de prim ajutor disponibilă pe telefonul mobil Iphone destinată instruirii în acordarea primului ajutor.

Pentru fiecare descărcare real,- Hypermarket donează 2 euro către Crucea Roşie Română pentru înfiinţarea Punctelor de Prim Ajutor în zonele izolate ale ţării, pentru primele 1.000 de descărcări. În plus, ghidul permite înscrierea directă la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Roşie.

„În România, numărul utilizatorilor de telefoane inteligente creşte în fiecare zi. La fel si numărul aplicaţiilor de tot felul, care fie ne relaxează, ne informează sau pur şi simplu ne ţin conectaţi. Aplicaţia pe care o propune Crucea Roşie însă ne poate salva viața sau ne poate învăţa să o salvăm noi pe a cuiva. Un motiv destul de bun pentru a avea aceasta aplicaţie la îndemână în telefonul nostru. real,- România se alătura cu mult entuziasm în acest program, pentru ca este unul de viitor şi pentru ca susţinem proiectele de prim ajutor în general.” spune Michel Lamoot, Director General real,- România.

Aplicaţia de prim ajutor are o interfaţă practică şi un meniu care oferă posibilitatea navigării uşoare şi rapide. Cele două secţiuni disponibile „Învaţă” şi „Urgenţe” ghidează utilizatorii către tipul de conţinut solicitat: informaţie care ajută în identificarea problemei, respectiv informaţie ce explică modul de acţiune odată ce problema a fost identificată.

De asemenea, serviciul de urgenţă 112 poate fi apelat direct din această secţiune.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Crucea Roșie lansează o aplicație de prim ajutor. Pentru fiecare descărcare real,- Hypermarket donează 2 euro către Crucea Roșie Română
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: