Crucea Roșie și real,- Hypermarket colaborează în campania socială „Investește în școală!”

 real,- Hypermarket şi Crucea Roşie Română au lansat, în parteneriat, „Investeşte în şcoală!” – o campanie de colectare şi donare de rechizite şi cărţi către copiii nevoiaşi din întreaga ţară, pentru a le facilita accesul la şcoală. Iniţiativa aparţine real,- Hypermarket, care desfăşoară, încă din 2010, şi alte acţiuni similare, sub denumirea „Academia de rechizite”.

În perioada 10 septembrie – 1 octombrie 2012, perioada începutului de an şcolar, toţi cei care doresc să ajute copiii nevoiaşi să meargă la şcoală au la dispoziţie câte un cărucior de cumpărături, marcat cu numele campaniei „Investeşte în şcoală”, şi amplasat după casele de marcat, în toate cele 24 de hipermarket-uri real,- din Bucureşti şi din ţară. Se pot dona astfel cărţi, rechizite şi orice alte echipamente pentru şcoală. La finalul campaniei, Crucea Roşie va colecta toate rechizitele, cărţile şi donaţiile pentru şcoală şi le va distribui familiilor cu copii, care au venituri modeste.

Campania „Investeşte în şcoală!” se înscrie în seria acţiunilor „Academia de rechizite” – un proiect mai amplu, ajuns la a treia ediţie, prin care real,- Hypermarket donează aparatură tehnică (laptopuri şi retroproiectoare) şcolilor alese de cumpărători.

Detalii pe www.academiaderechizite.ro şi pe pagina de Facebook, “Academia de rechizite”.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Crucea Roșie și real,- Hypermarket colaborează în campania socială „Investește în școală!”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: