Next_Capitall

Cu ajutorul unui împrumut BERD, se vor construi 17 noi hypermarketuri Cora în România

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) împreună cu ING şi Rabobank acordă un împrumut sindicalizat de până la 210 milioane de euro retailerului belgian Louis Delhaize Group, pentru construirea a 17 hipermarketuri Cora în România. Hypermarket-urile vor fi amplasate in mai multe orase din România, inclusiv în Bucuresti.

„Finanţarea acordată de către BERD va susţine planurile Louis Delhaize de a construi 17 hipermarketuri de format mare şi mediu în Bucureşti şi alte oraşe din România. Proiectul va promova dezvoltarea unui format modern de vânzare cu amănuntul în afara capitalei, va extinde accesul la produse de calitate superioară pentru populaţie şi va susţine dezvoltarea producătorilor agricoli locali”, se arată într-un comunicat al instituţiei financiare internaţionale.

Facilitatea este compusă din contribuţia BERD de până la 140 milioane euro şi partea sindicalizată către ING şi Rabobank de până la 70 milioane euro.

La această oră retailerul belgian Louis Delhaize Group operează în România un număr de 8 hipermarketuri Cora.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cu ajutorul unui împrumut BERD, se vor construi 17 noi hypermarketuri Cora în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: