Cu cele două deschideri de mâine, Lidl ajunge la un total de 167 de magazine

Lidl va inaugura mâine, 7 noiembrie 2013, două magazine nou construite, unul la Alba Iulia şi unul la Iaşi, reţeaua sa din România însumând în prezent 167 de magazine.

Lidl-Logo-4c-OL [Konvertiert]Noile unităţi se deschid în Alba Iulia, pe Str. Lalelelor nr. 57 şi în Iaşi, pe Str. Tabacului nr. 7A. Magazinul din Alba Iulia are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.000 mp şi a oferit la nivel local 26 de locuri noi de muncă. În Iaşi, magazinul se întinde pe aproximativ 1.000 mp şi are 18 angajaţi.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent mai mult de 3.500 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,081 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cu cele două deschideri de mâine, Lidl ajunge la un total de 167 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: