Cu magazinul deschis în cartierul Crângași din București, rețeaua Penny Market ajunge la 155 de unități

Rewe Romania va deschide mâine, 26 noiembrie 2014, un nou magazin Penny Market, în cartierul Crângași din Bucureşti. Magazinul Penny Market din cartierul Crângași este al 6-lea din București și al 8-lea din județul Ilfov.

Magazin Crangasi

Realizat după conceptul Penny Ambiente, specific rețelei Penny Market, designul noului magazin le oferă clienților posibilitatea de a face rapid cumpărăturile prin modul în care sunt așezate produsele pe rafturi. În plus, articolele din sectoarele: Legume & Fructe, Brânzeturi & Lactate, Mezeluri & Carne, Pâine & Patiserie sunt livrate zilnic și monitorizate centralizat din punct de vedere calitativ, gama fiind în continuă dezvoltare.

În perioada 26 noiembrie – 2 decembrie, în fiecare zi, posesorii Cardului Penny se vor bucura de beneficiile celebrelor Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse, după cum urmează:

Miercuri – legume

Joi – vinuri

Vineri – produse congelate

Sâmbătă – praline

Duminică – băuturi carbogazoase

Luni – mezeluri

Marți – cafea.

Cardurile se acordă pe loc noilor clienți Penny Market, în baza completării unui simplu formular.

Interior magazinÎn plus, cumpărătorii sunt așteptați și cu discounturi semnificative la alimente de bază, promoții atractive la produse alimentare (clementine – 1,99 lei/kg, banane – 3,99 lei/kg, Jacobs Krönung – 17,99 lei/pachet 500 g, Choco’la praline asortate, 6,69 lei/400 g), dar și cu prețuri imbatabile pentru mai multe articole non-alimentare.

Magazinul Penny Market Crângași va fi deschis de luni până sâmbătă, în intervalul 07:30 – 22:00, și duminică, între orele 08:00 – 20:00. Acesta ocupă o suprafață de 850 mp și a creat 25 locuri de muncă.

Prezentă în România încă din anul 2005, rețeaua Penny Market, Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 155 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „Cu magazinul deschis în cartierul Crângași din București, rețeaua Penny Market ajunge la 155 de unități”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 24 - 28 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *