Cum arată noul concept store Mega Image, al treilea cel mai mare magazin al rețelei

Mega Image a inaugurat la finalul lunii octombrie magazinul Mega Image Barbu Văcărescu, cel de-al treilea concept store din cadrul reţelei. Noul magazin intră în top 3 magazine Mega Image după suprafața de vânzare.

Situat pe strada Barbu Văcărescu nr. 201, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu, magazinul are o suprafață de aproximativ 1.581 mp și o parcare cu o capacitate de 35 de locuri.

Concept Store Barbu Vacarescu 2

Mega Image Barbu Văcărescu va deveni un nou punct de atracţie în zona de nord a Capitalei, oferind consumatorilor – clienților Mega Image din zonele de birouri, cât și locuitorilor comunității din zona Aurel Vlaicu, un mix atractiv de produse și servicii, dar și concepte consacrate în rândul supermarketurilor Mega Image. În cel mai nou Concept Store Mega Image, fiecare categorie de consumatori îşi va putea alege raionul în care să experimenteze food shopping-ul de calitate.

“Mega Image Barbu Văcărescu este cel de-al treilea concept store din cadrul rețelei. Am lucrat la perfecționarea acestui concept, astfel încât să le oferim consumatorilor noștri experiențe inedite la cumpărături și să deservim o gamă largă de preferințe și servicii. Dorim ca prin oferta care se regăsește în magazin să venim în întâmpinarea și celor mai pretențioși dintre consumatorii noștri. De asemenea punem la dispoziția lor o echipă dedicată menită să transforme simplul mers la cumpărături într-o experiență de food shopping inedită,” a declarat Vasileios Stavrou, Director General Mega Image.

La câteva minute de mers de stația de metrou Aurel Vlaicu, Concept Store Mega Image Barbu Văcărescu reuneşte în acelaşi loc o gamă largă de produse în raioane, precum: Equilibrium Health & Wellness, o sortimentație atent selecționată din concept corner-ul Wine Gallery, o ofertă extinsă de fructe și legume, specialități și carne – premium, insulă Angst și multe altele.

Concept cornerul Equilibrium Health & Wellness disponibil în noul magazin adună laolaltă produse destinate celor care își doresc un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural. Produsele alimentare de la Equilibrium Health & Wellness acoperă o gamă variată de produse bio și raw-vegan, de la semințe, germeni și făinuri la vinuri cu conținut mic de sulfiți, produse de nutriție sportivă și suplimente alimentare.

Raionul de fructe exotice din Concept Store-ul Barbu Văcărescu oferă rambutan, kumquats, mangustan (la secţiunea fructe) şi chayote, ginseng, conopidă violet, roşii kumato sau flori comestibile etc (în categoria de legume).

La raionul carmangerie, măcelarii stau la dispoziţia clienților pentru tranşarea sau tocarea cărnii pe loc. Specialităţile de la vitrina de carne includ steak mistreţ, steak cerb, vită, etc. De asemenea, rezultat al tradițiilor și experienței de sute de ani, cele mai bune brânzeturi și mezeluri internaționale sunt acum la îndemâna consumatorilor.

La Mega Image Barbu Văcărescu se găsesc mixuri de condimente specifice unor bucătării exotice consacrate (indiană, chinezească, indoneziană, arăbească, sud-americană, nord-africană). Zona de dulciuri şi cafea oferă o sortimentaţie specială de produse. În selecţiile de bere premium şi vinuri internaţionale se regăsesc produse din ţări precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franţa.

Concept Store Barbu Vacarescu 5

Concept Store Barbu Vacarescu 4

Concept Store Barbu Vacarescu 3

Concept Store Barbu Vacarescu 1

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 445 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (203), Shop&Go (239), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,835 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cum arată noul concept store Mega Image, al treilea cel mai mare magazin al rețelei

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: