Cumpărăturile din Carrefour plătite cu MasterCard PayPass și Maestro PayPass vor fi premiate pe loc

MasterCard desfăşoară o nouă campanie promoţională ce are în centru plăţile contactless, la comercianţii din România. Pentru o perioadă de 2 luni, toţi cei care îşi achită cumpărăturile în hipermarketurile Carrefour din ţară, plătind contactless cu MasterCard PayPass sau Maestro PayPass, primesc pe loc o doză de Coca-Cola Zero de 330 ml.

În cadrul promoţiei participă toate cardurile şi dispozitivele bancare PayPass, folosite pentru plăţi la terminalele ce afişează mărcile MasterCard PayPass şi Maestro PayPass.

În acest moment, produsele MasterCard PayPass şi Maestro PayPass sunt disponibile clienţilor BRD, BCR, Citibank şi ING Bank şi pot veni atât sub forma unui card bancar, cât şi sub forme neconvenţionale precum stickere, brelocuri, ceasuri sau telefoane.

În cadrul campaniei se vor acorda 30.000 de doze de Coca-Cola Zero, iar o persoană va primi premiul de fiecare dată când utilizează dispozitivul contactless.

Cu această campanie ne propunem să venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții pentru reducerea timpului petrecut la casă și să arătăm că PayPass este cea mai rapidă modalitate de plată. Campania este binevenită, mai ales în perioada imediat următoare, când casele din hipermarketuri vor fi suprasolicitate”, a declarat Ramona Huștiu, manager sector servicii în Carrefour România.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cumpărăturile din Carrefour plătite cu MasterCard PayPass și Maestro PayPass vor fi premiate pe loc
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: