Curtea de Apel București a recunoscut abuzul Consiliului Concurenței față de PROFI

Curtea de Apel București a redus la jumătate amenda aplicată magazinelor PROFI pentru o presupusă încălcare a legii concurenței, confirmând astfel că decizia Consiliului Concurenței a fost nelegală.

PROFI consideră că nu a încălcat nicio lege anticoncurențială și va face recurs pentru a-și dovedi integral nevinovăția.

 „Cu siguranță, Profi va formula recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție întrucât suntem ferm convinși că nu ne facem vinovați de nicio încălcare a Legii Concurentei. €œActivitatile PROFI sunt permanent menite să ofere clienților noștri calitate mai bună la același preț, precum și alte beneficii. Plecând de la această politică și dorind să îmbunăƒtăƒțim calitatea și prețul produselor din raionul fructe și legume, în 2009, PROFI a stabilit cu Interfruct o relație care considerăm că a fost clar în avantajul clienților noștri, fără să aducă prejudicii terților”,  a declarat Pawel Musial, Directorul General PROFI Rom Food.

Pentru a elimina orice suspiciune de încălcare a legii concurenței, Profi şi Albinuţa au incetat contractele cu Interfruct încă din 2009.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *