De 1 Decembrie, Selgros oferă ca premii întâlniri cu Viitorul Naționalei de fotbal a României

Sâmbătă, cu ocazia Zilei Naționale a României, compania Selgros oferă clienților săi posibilitatea de a câștiga premii speciale, care au o deosebită încărcătură emoțională și valoare de eveniment unic într-o viață. Toți clienții care vor face cumpărături din magazinele Selgros sâmbătă, 1 decembrie, vor putea participa la tragerile la sorți care vor desemna cei 19 câștigători ai unor întâlniri cu Viitorul Naţionalei de fotbal a României. Fiecare dintre câştigători va avea dreptul de a desemna două persoane (de preferinţă un adult şi un copil) care vor efectua o vizită oficială la Academia de Fotbal din Constanţa, unde se vor întâlni cu copiii şi juniorii componenţi ai echipelor de fotbal ale Academiei, precum şi cu cel mai mare jucător român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi.

Câştigătorii acestei promoţii vor avea ocazia de a petrece o zi întreagă ca şi oaspeţi ai Academiei de Fotbal din Constanţa, unde vor asista la un meci de fotbal demonstrativ, vor lua prânzul alături de Gheorghe Hagi şi tinerii jucători ai Academiei, vor lua parte la antrenamente şi la celelalte programe specific pregătirii sportivilor de performanţă şi vor avea parte de câteva surprize din partea gazdelor. Tragerile la sorţi ale câştigătorilor promoţiei vor avea loc luni, 3 decembrie şi vor desemna câte un câştigător dintre participanţii înscrişi în fiecare din cele 19 magazine Selgros din ţară. Vizita câştigătorilor la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” din Constanţa va avea loc în data de 29 martie 2013, iar cheltuielile de deplasare, cazare şi masă ale participanţilor vor fi asigurate de către Selgros.

Academia de Fotbal din Constanţa este o iniţiativă privată a fostului căpitan al echipei naţionale a României şi reuneşte cei mai buni 300 de copii şi juniori cu vârsta între 6 şi 18 ani, practicanţi ai celui mai îndrăgit sport din lume. Selectaţi pe baza unor criterii de performanţă şi proceduri foarte stricte, tinerii jucători ai Academiei de Fotbal din Constanţa constituie în majoritate nucleele actualelor echipe naţionale de copii şi juniori şi se pregătesc în regim de cantonament, de-a lungul întregului an, în cadrul Academiei de la Constanţa, unde îmbină antrenamentele cu programele şcolare. Selgros România este, începând din 2011, unul  dintre partenerii Academiei “Gheorghe Hagi”, asigurând produsele alimentare și băuturile răcoritoare necesare celor ce vor forma viitoarele generaţii de aur ale echipei naţionale de fotbal.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,910 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » De 1 Decembrie, Selgros oferă ca premii întâlniri cu Viitorul Naționalei de fotbal a României

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: