„Descoperă frumusețile noastre naturale” – o campanie Penny Market și XXL Mega Discount

  • de

Penny Market și XXL Mega Discount lansează în magazinele din toată țara campania „ROMÂNIA – Descoperă frumusețile noastre naturale“. Începând cu 30 iulie, timp de opt săptămâni, copiii vor putea să-și creeze un album de colecție cu cartonașe cu animalele, plantele și locurile turistice din România. În plus, grație unui dispozitiv unic, ei vor putea asculta sunetele animalelor din țara noastră.

Vizual Romania - descopera frumusetile noastre naturaleCu albumul „ROMÂNIA – Descoperă frumusețile noastre naturale“, ce poate fi achiziționat din magazinele Penny Market și XXL Mega Discount la prețul de 9,99 lei, copiii vor învăța despre fauna, flora și cele mai interesante locuri turistice aflate pe teritoriul țării noastre, acesta fiind structurat pe capitole: Pădurile, Munții, Apele și Câmpiile. De-a lungul celor opt săptămâni de campanie, copiii își vor putea completa albumul cu o colecție unică de 24 de carduri diferite cu sunete de animale și 128 de stickere cu animale & plante.

Cu acest dispozitiv unic, creat special pentru cardurile cu sunete, copiii vor putea asculta animalele României. De exemplu, când vor trece cardul cu ursul brun prin cititorul de sunete, ei vor auzi răcnetul ursului, iar când vor trece cardul cu ciocănitoarea, o vor auzi bătând cu ciocul în lemn. Prețul cititorului de sunete este 19,99 lei și poate fi achiziționat din orice magazin Penny Market sau XXL Mega Discount.

La fiecare 30 de lei cheltuiți într-una dintre cele două rețele de magazine, cumpărătorii primesc cadou patru stickere cu imagini din natură și un cartonaș cu sunet.

În plus, clienții care vor cumpăra produse partenere din magazinele Penny Market și XXL Mega Discount vor primi pachete cu cartonașe extra. Astfel, achiziția unui produs partener asigură un pachet gratis. Cititorul de sunete (19,99 lei) și albumul „ROMÂNIA – Descoperă frumusețile noastre naturale“ (9,99 lei) se achiziționează din magazinele Penny Market și XXL Mega Discount din toată țara.

Campania „ROMÂNIA – Descoperă frumusețile noastre naturale“ este în concordanță cu poziționarea actuală a rețelei de magazine Penny Market – „Cunoscatorul gusturilor românești“ – și va fi semnalizată în magazinele Penny Market și XXL Mega Discount din toată țara prin materialele de promovare poziționate în locuri-cheie, în pliantele săptămânale, dar și online, pe www.penny.ro, www.xxlmegadiscount.ro, și pe paginile de facebook ale magazinelor.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *