ZaharulOradea

DHS organizează în parteneriat cu real,- Hypermarket a treia ediție a Cupei DHS la ciclism

A treia ediţie a Cupei DHS la ciclism (îndemânare pe bicicletă), organizată de către compania DHS în parteneriat cu real,- Hypermarket, competiţie dedicată elevilor de gimnaziu şi de liceu, debutează azi, 2 aprilie 2012, la Timişoara.

Urmează un maraton în 21 de oraşe (Arad, Piteşti, Bacău, Oradea, Braşov, Botoşani, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Deva, Iaşi, Piatra-Neamţ, Ploieşti, Sibiu, Sighet, Timişoara, Târgu Mureş, Suceava şi Râmnicu Vâlcea), iar cei mai merituoşi dintre participanţi se vor întrece în faza naţională, care se va desfăşura la Bucureşti, în data de 7 iulie 2012. Premiile sunt foarte tentante, fiind puse în joc în total un număr de 147 de biciclete, plus accesorii pentru ciclism, echipament sportiv şi excursii.

Cupa DHS este o competiţie de cunoştinţe şi îndemânare ciclistă dedicat elevilor din clasele V-XII, organizată de Clubul Sportiv DHS Silver Fox Deva, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Federaţia Română „Sportul pentru Toţi”, Crucea Roşie, Eurosport DHS SA şi real,- Hypermarket.

La ediţia din acest an al Cupei DHS sunt aşteptate la înscriere peste 300 de echipe de tineri dornici să facă mişcare în aer liber. Proiectul îşi propune nu doar să promoveze un mod de viaţă sănătos, prin mişcare, ci şi să ajute la prevenirea producerii de accidente de circulaţie în rândul elevilor, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi prin respectarea lor. Pe termen lung, ţelul acestui tip de proiecte este creşterea numărului de cercuri şi cluburi de ciclism şi ciclo-turism pe lângă şcolile şi palatele copiilor din România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » DHS organizează în parteneriat cu real,- Hypermarket a treia ediție a Cupei DHS la ciclism
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Cumpara-ti scule si unelte pentru casa si gradina la promotieDHS organizează în parteneriat cu real,- Hypermarket a treia ediţie … […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: