dm drogerie markt ajunge la 75 de magazine în România

dm drogerie markt își continuă extinderea cu deschideri în București – BĂNEASA SHOPPING CITY şi în Alexandria.
poza2”Am avut un an interesant, dinamic, cu multe provocări. Pe lângă dezvoltarea rețelei de magazine, am alocat resurse importante și pe modernizarea magazinelor existente. Am intensificat prezența noastră mediatică online și offline, am sprijinit evoluția profesională și personală a fiecărui coleg având ca rezultat multe inițiative în cadrul companiei.

Provocarea noastră permanentă este modelarea unei organizații adaptate contextului local în care clientul extern și intern să fie în centrul tuturor preocupărilor noastre, dorim să fim exemplu și sprijin în comunitate.

În acest spirit, am inițiat la Timișoara o colaborare educațională cu o Școală Profesională prin programul de formare duală pe model german, oferind tinerilor posibilitatea de a învăța în mod practic o meserie, cu un viitor în cadrul dm după încheierea formării de 3 ani”, declară Mag. Milan RADIN M.B.A., director general dm drogerie markt România.

”Sărbătorim 20 de ani Balea, cea mai cunoscută și variată marcă proprie dm. Am lansat la nivel internațional și marca dmBio pe categoria de alimente, respectându-ne promisiunea de a fi și rămâne un pionier în remodelarea permanentă a sortimentației de drogherie având în prim plan satisfacerea nevoilor clienților noștri”, adaugă Mag. Anastasia POP, Director Achiziții și Marketing.

dm drogerie markt este prezent acum cu 255 magazine în Ungaria, 219 în Cehia, 135 în Slovacia, 72 în Slovenia, 153 în Croaţia, 61 în Serbia, 58 în Bosnia-Herţegovina, 51 în Bulgaria, 9 în Macedonia şi 75 în România.
dm drogerie markt intră în categoria celor mai puternice magazine de retail specializate în beauty, wellness, baby şi uz casnic şi aduce în România o gamă proprie de produse (Balea, babylove, Sundance, etc.) de calitate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „dm drogerie markt ajunge la 75 de magazine în România”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 28 septembrie - 2 octombrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *