Next_Capitall

dm drogerie markt deschide 7 magazine în octombrie și noiembrie

dm drogerie markt începe anul financiar 2013/2014 cu 7 noi deschideri în lunile octombrie şi noiembrie. Prima dintre ele a avut loc la AFI Cotroceni pe 10.10.2013.

dm-logoCu 63 magazine deschise în Timişoara (5), Bucureşti (14), Cluj Napoca (4), Galaţi (2), Braşov (3), Constanţa (3), Sibiu (2), Târgu-Mureş (2), Râmnicu Vâlcea (2), Oradea, Piteşti (2), Ploieşti (3), Arad (2), Deva, Brăila, Reşiţa, Buzău, Lugoj (jud. Timiş), Baia Mare, Giurgiu, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Târgovişte, Turda, Bistriţa, Craiova, Alba Iulia, Focșani, Zalău și Satu Mare, dm își continuă extinderea cu deschideri în București (Floreasca 17.10), Petroșani (24.10), Brăila, Sighișoara (14.11) și Galați (21.11).

”Am avut și vom avea un an activ. Pe lângă deschiderile care au avut loc și care urmează, din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri, ne-am axat și pe măsuri de optimizare a rețelei de magazine deja existente. Unele au fost mărite ca suprafață pentru a acomoda sortimentația actuală și pentru a permite o atmosferă de cumpărături mai plăcută, altele au fost relocate în spații mai generoase sau cu vad mai bun.” declară Mag. Milan RADIN M.B.A., director general dm drogerie markt România.

dm drogerie markt este prezent acum cu 258 magazine în Ungaria, 216 în Cehia, 123 în Slovacia, 69 în Slovenia, 152 în Croaţia, 50 în Serbia, 53 în Bosnia-Herţegovina, 45 în Bulgaria, 5 în Macedonia şi 63 în România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » dm drogerie markt deschide 7 magazine în octombrie și noiembrie
Explorează subiecte similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: