Doar azi puteți testa gratuit perfecțiunea unui expresso de la Starbucks

Ziua de 14 martie 2012 stabilește un nou standard pe piața cafelei: începând de azi, Starbucks va demonstra lumii întregi ce înseamnă Perfecţiunea Espresso! În toate cafenelele Starbucks din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, deci şi în cele din România, cafeaua va fi PERFECTĂ de fiecare dată. Dacă nu va fi aşa, va fi preparată din nou, până când va deveni perfectă!

Perfecţiunea Espresso este promisiunea pe care Starbucks o face lumii întregi, însă este şi o promisiune personală pe care fiecare barista Starbucks o face faţă de fiecare consumator, în parte. De aceea, începând cu 14 martie, toţi barista se vor prezenta clienţilor înainte de a le prepara băutura! Şi tot de aceea, îi vor întreba cum se numesc, pentru a le scrie numele pe cană, ca un simbol al promisiunii Starbucks de a prepara fiecărui consumator o cafea… perfectă.

Pentru a marca această zi memorabilă a reînnoirii pentru Starbucks, chiar pe 14 martie fiecare consumator Starbucks poate gusta Perfecţiunea Espresso comandând gratuit una dintre cele două băuturi legendare pe bază de espresso, Latte şi Cappuccino! Apoi, în fiecare zi de luni, pentru o perioadă de timp limitată, la fiecare Latte sau Cappuccino cumpărat, se va oferi un al doilea, gratuit!

Pentru a însoţi cafelele perfecte pe bază de espresso, Starbucks a introdus în cafenelele din România şi o prăjitură vedetă: New York Style Cheese Cake, mai exact două straturi de cremă de brânză fină, catifelată, aşezate deasupra unei cruste gustoase de pesmet.

Pentru cei care îşi doresc şi cafea pentru acasă, Starbucks oferă în această primăvară prima cafea Starbucks Blonde Roast cu adevărat uşor-prăjită. Această gamă include două noi sortimente de cafea: Starbucks Veranda Blend o cafea delicată, cu un amestec de arome din America Latină şi note de nucă de cocos şi alune uşor prăjite şi Starbucks Willow Blend un mix proaspăt de cafea realizat din sortimente de cafea din America Latină şi din Africa de Est, nuanţat de o uşoară aromă de citrice.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Doar azi puteți testa gratuit perfecțiunea unui expresso de la Starbucks
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: