Editura Litera a lansat, la hipermarketul cora Lujerului, cartea „Gătește moldovenește cu Stela Popescu”

Editura Litera a lansat ieri, 27 februarie 2014, la hipermarketul cora Lujerului, cartea „Gătește moldovenește cu Stela Popescu”, o carte de bucate care va fi cu siguranță pe gustul tuturor celor pasionați de gătit.

StelaMarea actrița română și-a încântat audiența cu „povești gustoase“ din copilăria sa, dar și din bucătăria tradițională pe care o cultivă și o îmbogățește de fiecare dată când are ocazia. Evenimentul s-a încheiat cu un moment gastronomic asigurat de chef Doru Șerban și cu o sesiune de autografe susținută de Stela Popescu.

„Gătește moldovenește cu Stela Popescu” cuprinde 345 rețete tradiționale moldovenești selecționate și comentate de Stela Popescu. Rețetele, ilustrate cu peste 100 de fotografii, sunt grupate în 14 capitole, o adevărată incursiune în tradiția culinară moldovenească: gustări reci, supe, ciorbe, bucate din legume, carne, brânză, produse de patiserie, dulciuri.

„Să răsfoim împreună această carte de bucate care mă face să mă gândesc la vremuri trecute, dar și la ce mâncăruri noi aș mai putea găti. Și, chiar dacă nu respect mai niciodată rețetele de la cap la coadă – de, așa sunt eu, îmi place să trec totul prin sufletul meu – mi-a făcut mare plăcere să le selectez și să le comentez pentru dumneavoastră. Un lucru e sigur – sunt rețete tradiționale moldovenești și îți lasă gura apă numai când le citești (darămite când le prepari!). Se spune că bucătarii cei mai buni din lume sunt bărbați. Doamnelor, nu vă subestimați, gătiți cu plăcere și cu imaginație și vă asigur că dragostea va renaște mereu și mereu în casa voastră, iar cândva, când vă veți privi în oglindă, veți fi și mai frumoase,“ a spus Stela Popescu.

“Ne face o mare plăcere să găzduim la Cora Lujerului lansarea unei cărți cu rețete savuroase, selecționate de Stela Popescu. Gastronomia ocupă rolul central în filozofia noastră de business, motiv pentru care la raioanele noastre se găsesc produse de foarte bună calitate care se pot transforma în ingrediente excelente pentru aceste rețete. Cei ce iubesc arta de a trăi si a se bucura grație gustului, vor cumpăra cu siguranță această carte. ” Ana Maria Florea-Harrison, responsabil PR Cora Romania.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Editura Litera a lansat, la hipermarketul cora Lujerului, cartea „Gătește moldovenește cu Stela Popescu”

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: