Energizantul Wild Lion, un nou produs real,- Hypermarket sub marca proprie TiP

real,- Hypermarket a lansat un nou produs sub marca proprie TiP, bautura energizanta Wild Lion. Produsul este disponibil in doua variante, la doze de 250 de ml (1,19 lei/doza) si sticle PET de 500 ml (1,49 lei/sticla). Noua bautura lansata de real,- intra pe un segment in care compozitia produselor este asemanatoare, pentru toate marcile, asa incat diferentele se fac, cu precadere, la nivelul marcii si al pretului.

Extinderea gamei de produse sub marca TiP face parte din initiativele real,- Hypermarket Romania de a oferi consumatorilor romani produse de calitate, sigure din punct de vedere alimentar si la preturi cat mai mici.

„Wild Lion este un produs bun la un pret foarte avantajos, asa cum ne propunem sa fie toate produsele comercializate sub marcile noastre proprii, fie cea de prim pret TiP, fie celelalte, real,- QUALITY, real,- BIO, etc. Compozitia Wild Lion respecta toti parametrii de calitate ai marcilor consacrate, reteta fiind atent verificata si testata, pentru a oferi un raport optim calitate-pret. Extinderea gamelor de marci proprii este o optiune strategica majora pentru real,- in conditiile interesului crescand al consumatorilor pentru produsele cu preturi cat mai accesibile. real,- isi adapteaza continuu portofoliul de produse la cerintele consumatorilor din piata, iar gamele de marci proprii vor fi extinse si in lunile care urmeaza”, a precizat Mirela Surghie, Head of Media la real,- Hypermarket Romania.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *