Evenimentul Austria Show Case va avea loc în toate cele 66 de magazine BILLA

BILLA România este una dintre cele mai importante companii austriece din România. Relațiile economice bilaterale dintre România și Austria au prosperat în ultimul an, exporturile și importurile ajungând la mai mult de 3 miliarde de euro. Astfel, Austria se plasează pe locul doi în topul investițiilor străine în România, pe primul loc aflându-se Olanda.

Pentru a celebra relațiile comerciale dintre Austria și România se organizează Austria Show Case, dedicat băuturilor și produselor alimentare. Seria evenimentelor din cadrul Austria Show Case va crea oportunități pentru companiile austriece prezente pe piața locală pentru a prezenta oferte și pentru a stabili noi parteneriate.

Un eveniment important  din cadrul  Austria Show Case  va avea loc în perioada 6-12 septembrie în toate cele 66 de magazine BILLA din întreaga țară. Aici, fiecare vizitator va avea ocazia să achiziționeze produse originale austriece, să guste alimente și băuturi autentice și săcunoască modul de viață specific austriac.

În plus, toți clienții BILLA care achiziționează produse austriece vor fi înscriși într-o tombolă cu premii atractive: 6 excursii la Wildschonau în Tirol, care includ combustibilul și cazarea, 5 zboruri pentru 2 persoane la Viena și o serie de premii specifice regiunii Tirol.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Evenimentul Austria Show Case va avea loc în toate cele 66 de magazine BILLA
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: