Festivalul vinurilor la Carrefour, în perioada 25 septembrie – 7 octombrie

În perioada 25 septembrie – 7 octombrie, Carrefour organizează festivalul viurilor, ca parte a Sărbătorii Gastronomiei, eveniment dezvoltat de Ambasada Franţei în România, Camera Franceză de Comerţ şi Industrie în România şi Institutul Francez.

Inaugurare Festivalul Vinurilor la CarrefourCu această ocazie, clienţii sunt aşteptaţi în magazine cu o sortimentaţie variată, ce reuneşte peste 125 de soiuri de vin – atât de provenienţă autohtonă cât şi internaţională – aducând un plus de savoare fineţei artei culinare.

Timp de două săptămâni, în toate hipermarketurile Carrefour, iubitorii de vin vor intra într-un univers bogat în culoare şi arome şi se vor putea bucura de calitatea şi rafinamentul vinurilor atent selecţionate, pentru o experienţă menită să le încânte simţurile.

“Colaborarea dintre Carrefour, Ambasada Franţei în România şi CCIFER este una de durată şi ne bucurăm să fim din nou parteneri ai proiectului Sărbătoarea Gatronomiei în România. În cadrul acestuia, Festivalul vinurilor se înscrie într-una din axele noatre strategice prin care, alături de gama variată de produse şi de garanţia celor mai mici preţuri, încercăm să creăm o experienţă plăcută şi captivantă consumatorilor noştri, pentru care să revină cu drag în magazine. Invităm deci românii, cunoscători sau amatori, să descopere la Carrefour savoarea şi calitatea unui vin bun” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director Executiv al Carrefour România.

În România, Grupul Carrefour numără 180 de magazine dintre care 28 hipermarketuri ‘Carrefour’, 98 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ şi un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *