Next_Capitall

Final de campanie „Profi te premiaza!”

PROFI Rom Food creeaza conditii de scolarizare mai bune pentru aproape 130.000 de elevi ai claselor V-VIII din toata tara. Proiectul “PROFI te premiaza!” prin care, inca inainte de sfarsitul acestui an, 100 de scoli sunt dotate cu noi laboratoare IT performante si alte 100 de scoli primesc videoproiectoare, s-a desfasurat in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Luni, 28 noiembrie2011, reprezentanti ai PROFI Rom Food si MECTS, 80 de directori ai scolilor castigatoare din intreaga tara, elevi si parteneri de campanie s-au intalnit la Scoala nr. 113, General Praporgescu, din Bucureasti, pentru a veni in contact direct cu echipamentele pe care urmeaza sa le primeasca.

Campania a catalizat entuziasmul catorva sute de mii de persoane, elevi, profesori, rude si prieteni care au decis prin vot in cadrul magazinelor PROFI numele scolilor care primesc valoroasele echipamente.

“Utilizarea calculatorului a devenit o conditie esentiala pentru munca si viata oricarui adult. In consecinta, dobandirea competentelor de baza in utilizarea calculatorului la finalul invatamantului obligatoriu devine o necesitate”, a declarat Pawel Musial, Director General PROFI Rom Food. “Constatam ca aceasta convingere a noastra coincide cu strategia Educatie si Cercetare pentru Societatea Cunoasterii promovata de MECTS si de aceea sprijinim dezvoltarea competentei de baza in utilizarea calculatoarelor personale si a aplicatiilor pe calculator, in conformitate cu standardele recomandate la nivelul Uniunii Europene.“

“Ne bucura campania celor de la PROFI deoarece a venit in sprijinul primului obiectiv al Pactului National pentru Educatie, si anume modernizarea sistemului si a institutiilor de educatie in perioada 2008-2013, astfel incat pe viitor scoala romaneasca sa fie competitiva pe plan European si global”, a declarat Liliana Preoteasa, Director General MECTS.

“In momentul de fata avem un laborator de Informatica, iar sosirea noilor notebookuri va face ca cei 1000 de elevi ai scolii noastre sa dobandeasca considerabil mai usor competentele digitale de utilizare a tehnologiei informatiei ca instrument de invatare si cunoastere, competente cheie conform Legii educatiei nationale nr.1/2011,” a declarat Aurelia Vidovici, directorul scolii nr. 113 din Bucuresti. “Tehnologia informatiei si a comunicatiilor este mentionata in Legea educatiei nationale ca disciplina optionala in invatamantul primar si ca disciplina obligatorie , in trunchiul comun, la nivel gimnazial si liceal.”

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Final de campanie „Profi te premiaza!”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Intra pe eMag pentru a vedea ultimele oferte sau vezi sursa acestui articol Final de campanie "Profi te premiaza!" […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: